Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu sonlarda!
Yaşam süresi en uzun il hangisi? TÜİK verileri paylaştı.
Kastamonu’da Perşembe ve Cumartesiye dikkat!
Yurdun batı kesimlerinin çok bulutlu, Marmara’nın batısı ve Ege’nin kıyı kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Kastamonu’da ise Perşembe ve Cumartesiye dikkat. Yağış bekleniyor.
En yaşanabilir iller sıralandı... İşte Kastamonu'nun sırası!
Dünyaca ünlü Forbes dergisi ilginç bir araştırmaya imza attı. "Türkiye'nin en yaşanabilir şehirleri" üzerine araştırma yapan Forbes, listeyi yayınladı. Araştırmaya göre Türkiye’nin en yaşanılabilir illeri arasında Kastamonu 50'nci sırada yer aldı.
İkinci lig böyle maç görmedi: ‘LİDER KASTAMONUSPOR’
TFF 2.lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden GMG Kastamonuspor, Lider Amedspor’u; deplasmanda 30 bin taraftarın önünde 'GÖSTERE GÖSTERE' mağlup ederek LİDERLİK koltuğuna oturdu.
Özgün Haberlerin Adresi - Yenigün Gazetesi
Kültürel zenginliği, tarihi derinliği ve gelişen yapısıyla Diyarbakır, Yenigün Gazetesi ile her an daha yakınınızda.
Diyarbakır ve Türkiye’nin En Güncel Haber Kaynağı Öz Diyarbakır Gazetesi
Diyarbakır'ın nabzını tutan, Türkiye'nin gündemini yakından takip eden Öz Diyarbakır Gazetesi, size en son haberleri sunmaktan gurur duyar.
Memleketinizin adı nereden geliyor? Kastamonu'yu duyunca çok şaşıracaksınız... İşte tüm illerin açıklaması
Memleketinizin adı nereden geliyor? Her şehrin isminin birbirinden farklı hikayesi var. İşte şehirlerin isimlerinin hikayeleri...
Türkiye'den perseid meteor yağmuru fotoğrafları....
Yılın en etkileyici perseid meteor yağmurunu izlemek hem de bu anları ölümsüzleştirmek amacıyla insanlar bulundukları şehirlerin ışıksız alanlarına gitti. Görsen şölen için toplanan fotoğraf tutkunları kayan meteorları heyecanla seyredip, kameralarına kaydetti. Açıksöz Gaztesi olarak, Türkiye'nin farklı illerinden perseid meteor yağmuru fotoğraflarını sizler için derledik. İşte o fotoğraflar...
Türkiye, şehitlerini uğurladı
Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit operasyon bölgesinde PKK’lı teröristlerin taciz ateşinde şehit düşen 6 askerimiz memleketlerinde toprağa verildi.
İşte en az Suriyelinin yaşadığı o İl!Sayı şaşırttı
Mülteciler Derneği'nin 13 Temmuz 2023 verilerine dayanarak yayımladığı rapora göre, Türkiye'de 1 milyon 751 bin 551'i erkek, 1 milyon 577 bin 965'i kadın olmak üzere toplam 3 milyon 329 bin Suriyeli kayıt altına alındı. 15-24 yaş aralığındakilerin oluşturduğu genç nüfusun sayısı 631 bin 211. 10 yaşının altında ise 997 bin 727 Suriyeli yaşıyor...
Sayı açıklandı! Hangi ilde kaç Suriyeli yaşıyor? İşte il il Suriyeli sayısı...
Mülteciler Derneği'nin 13 Temmuz 2023 verilerine dayanarak yayımladığı rapora göre, Türkiye'de 1 milyon 751 bin 551'i erkek, 1 milyon 577 bin 965'i kadın olmak üzere toplam 3 milyon 329 bin Suriyeli kayıt altına alındı. 15-24 yaş aralığındakilerin oluşturduğu genç nüfusun sayısı 631 bin 211. 10 yaşının altında ise 997 bin 727 Suriyeli yaşıyor
Dikkat! Çöl sıcakları başlıyor
Tahminlere göre önümüzdeki günlerde sıcaklıklar mevsim normallerinin üstünde seyredecek.
Neydi, ne oldu?
İL İL, 14-28 MAYIS KARŞILAŞTIRMASI
Kılıçdaroğlu'nun oy kaybettiği iller dikkat çekti!
İlk turda Doğu illerinde üstünlüğü olan Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ikinci turda oy oranındaki düşüş dikkat çekti.
İl il sandık sonuçları
Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçim süreci sona erdi. Cumhur İttifakı2nın Cumhurbaşkanı Adayı R. Tayyip Erdoğan yeniden Cumhurbaşkanı seçilerek Türkiye Cumhuriyeti'nin 13'ncü Cumhurbaşkanı oldu. Türkiye genelinde Erdoğan yüzde 52.16 oy oranını alırken, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 47.84 oy oranında kaldı. Peki illere göre sonuçlar nasıl? İşte detaylar....
Deprem bölgesi ikinci tur seçim sonuçları
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ilk turunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daha çok oy aldığı deprem bölgesindeki vatandaşlara hakaretler yağdıran CHP'lilerin tavrının ardından ikinci turdaki seçim sonuçları merak edildi.Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tur sonuçları sandıkların kapanmasının ardından deprem bölgesinde (Kahramanmaraş, Malatya, Hatay, Elazığ, Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Şanlıurfa, Kilis, Osmaniye) nasıl oluştu?
Deprem bölgesinde seçim sonuçları
Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için deprem bölgesi genelinde kesin olmayan sonuçlara göre açılan sandık sayısı ve oyların cumhurbaşkanı adayları ve partilere göre dağılımı belli oldu.
Meteoroloji’den haritalı uyarı!
1 hafta boyunca Türkiye'de etkili olacak
Şehirler sallanmaya devam ediyor
Sabaha karşı Elazığ'da 4.0 ve Diyarbakır'da 4.3 büyüklüğünde meydana gelen depremlerin ardından bugün saat 10:18'de Gaziantep'in İslahiye ilçesinde 4.9 Malatya'nın Pütürge ilçesinde ise 12:46'da 4.5 şiddetinde depremler oldu.