Arama
Arama Sonuçları
Yanı başımızdaki cennet köşesi ziyaretçi rekoru kırdı!
Doğası, denizi, tarihi ve kültürü ile yerli ve yabancı turistlerinin uğrak yerleri arasında bulunan Bartın'ın Amasra ilçesi son yıllarda turizmin gözde şehirleri arasına girdi. Kruvaziyer turizmi ile geçen yıl rekor sayıda Rus turisti ağılayan Amasra, bu yılki 9 günlük bayram tatilinde ise yaklaşık 700 bin turiste ev sahipliği yaparak tarihi bir rekora imza attı.
Leyla ile Mecnun'un sevilen oyuncusu Kastamonuluymuş!
Leyla ile Mecnun, Kara Bela, Ailecek Şaşkınız gibi pek çok sinema, dizi ve tiyatroda rol alan ünlü oyuncu Cengiz Bozkurt, katıldığı bir programda Kastamonulu olduğunu duyurdu. Cengiz Bozkurt memleketi İnebolu'dan övgüyle bahsetti.
Son konuşmasını Kastamonu Günleri'nde yaptı
Bursa'ya Kastamonu arasında köprü olan, vefatıyla herkesi üzen İsmail Tiftik, vefatından kısa süre önce hedeflerini tamamladı ve son konuşmasında 'Bugün benim en mutlu günüm" dedi.
Kastamonulu gurbetçi; 'Şükürsüzlük var, ihtiyaç sahibi olan çalışır, simit satar'
İstanbul'da yapılan bir sokak röportajına katılan Kastamonu'dan gelen kadın, şükürsüzlük olduğunu söyledi. Ülkedeki ekonomik durumla ilgili yapılan sokak röportajına katılan Kastamonulu hemşehrimiz açıklamasında; 'İsrail'e Filistin'e bakın! Şükürsüzlük var. Ben Kastamonu'dan geldim. Param olmasa gelmezdim. Demek ki bütçe ayırabiliyorum. İhtiyacı olan simit satar" dedi.
İş İnsanı Meftun Kutlu, Kastamonu Belediye Başkanlığına aday!
2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlere az bir zaman kala aday adayları belli olmaya başladı. Kastamonu'da da yerel seçim heyecanı yaşanırken İş İnsanı Meftun Kutlu, Kastamonu Bağımsız Belediye Başkan adaylığını açıkladı.
Gurbetçiler arabalı trenle dönüş yolunda
Yıllık izinlerini ve yaz tatillerini memleketlerinde geçiren gurbetçiler, yaşadıkları ülkelere dönüş yolunda rahat ve konforlu olduğunu düşündükleri arabalı treni tercih ediyor.
48 yıl önce yapamadıkları düğünü yaptılar
Eşi Reyhan Gökay ile 24 yaşında dünyaevine giren ancak o dönemde maddi imkansızlıklardan dolayı düğün yapamayan Enver Gökay, eşine bir gün davullu zurnalı düğün yapacağını söyleyerek söz vermişti.
Tosya’da gurbetçi ailenin otomobili bariyerlere çarptı: 2 yaralı
Tosya ilçesi D100 karayolu bariyerlere çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı.
Gurbetçiler: ‘Gençler Avrupa’ya özenmesin, hayat şartları çok zor’
Avrupa’da yaşam şartlarının çok zor olduğunu söyleyen gurbetçiler, ana vatan Türkiye’nin kıymetinin bilinmesi gerektiğini belirtti.
Almanya ile Kastamonu arasındaki köprü
Mustafa Çetin eşi ile birlikte Almanya’dan Kastamonu’nun Cide ilçesine Almanya'daki gurbetçiler ve Alman vatandaşlarının yardımlarıyla Kastamonu'nun Cide İlçesine engelli vatandaşlar için akülü araba getiriyor.
ABD'den Sivas'a ‘Hobbit’ uyarısı!
Sivas'ta 2015 yılında yapımına başlanan Hobbit evleri telif hakkına takıldı.
Kastamonu Kent Konseyi, nihayet sessizliğini bozdu
Kastamonu'nun en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan Kent Konseyi, uzun süren sessizliğini bozdu.
Kastamonu Kent Konseyi, nihayet sessizliğini bozdu
Kastamonu'nun en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan Kent Konseyi, uzun süren sessizliğini bozdu. Kastamonu Kent Konseyi tarafından, ilimizdeki sorunların ele alındığı bir basın toplantısı düzenlendi.
Köylü halkını cep telefonu sorunu bezdirdi
İnebolu İlçesi'ne bağlı Hayrioğlu Köyünde yaşanan iletişim sorunu Kurban Bayramı’nda da kendini gösterdi.
Vali yetkilendirildi
İl Genel Meclisi (İGM) Temmuz ayı olağan toplantıları başladı.
"Tarım ve orman alanında büyük ivme kazanacağımızı gördük"
AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci, Tarım ve Orman Bakanı hemşehrimiz İbrahim Yumaklı'nın Kastamonu ziyaretini değerlendirdi. Milletvekili Ekmekci yaptığı açıklamada; "Kabinede bir hemşerimizin bulunması Kastamonu için büyük avantaj. Bakanımız sayesinde ülkemiz yanı sıra ilimizin de tarım ve orman alanında büyük ivme kazanacağını yakından gördük” dedi.
Üreticilerin yüzü gülüyor
DEVREKANİ’DEN İSTANBUL’A SEVK EDİLEN KURBANLIKLARIN YÜZDE 60’I SATILDI
Vidinlioğlu: ’Kastamonu’nun 27 yıllık rüyasını gerçekleştirdik’
Kastamonu Belediye Başkanı R.Galip Vidinlioğlu, Posta Gazetesi’nden Banu Şen’e konuştu. Türk Dünyası Günleri dolayısıyla ilimize gelen Şen, Belediye Başkanı Vidinlioğlu’yla kısa bir söyleşi yaparak köşesine taşıdı. Diğer taraftan da Kastamonu için ‘Tarihin hiçbir döneminde işgale uğramamış büyülü şehir’ yorumunu yaptı.
‘Asıl anketi millet yaptı’
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Sahte bir anket pazarı kuruldu.
Komşuda, milli duygular yağmura aldırış etmedi
Bartın'da Türkiye'nin seri üretim ilk yerli ve milli otomobili TOGG'u görüp incelemek isteyen vatandaşlar yağışlı havaya rağmen yoğunluk oluşturdu.
Pilav Şöleni'ne AK Parti damgası
Bozkurt Belediyesi tarafından düzenlenen Pilav Şöleni'ne AK Parti'nin milletvekili adayları damga vurdu. Şölen günüyle seçim bürosu açılışını aynı güne denk getiren AK Parti, Bozkurt meydanında seçim bürosunun açılışıyla birlikte pilav şöleninde de başrolde yer aldı.
Gurbetçi Kastamonulular, MHP’yi destekleyecek!
Kastamonulular Dayanışma Derneği (KASDER) Genel Merkezi, 14 Mayıs seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi ve İstanbul 3. Bölge Milletvekili Arzu Erdem'i destekleme kararı aldı. Destek açıklaması KASDER'in sosyal medya hesabından da duyuruldu.
Yeni evleneceklere müjde
Faizsiz evlilik kredisi başvuru şartları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları ile gündemde yer aldı.
Siyasi partiler, gurbetçi Kastamonuluları üzdü
Cumhur İttifakını oluşturan AK Parti, MHP ve Büyük Birlik Partisi listelerinden Kastamonulu toplam 10 isim aday gösterilirken, 5 isim listelerde ön sıralarda yer aldı. En fazla Kastamonulu aday ise 5 isimle AK Parti’de yer aldı.