Arama
Arama Sonuçları
Haftaya Kastamonu’da ‘lezzet’ şöleni var
Cumhurbaşkanlığı himayesinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Türk Mutfağı Haftası, tüm Türkiye’de olduğu gibi bu yıl Kastamonu’da da çeşitli etkinliklerle kutlanacak.
Kastamonu bir süre gün yüzü görecek! Sonrası…
Kastamonu’da uzun süre etkisini gösteren yağmurlu hava yerini güneşe bıraktı.
Belediye'deki atamaya tepki geldi! 'Liyakat?'
Veteriner Hekimler Odası’ndan, Veterinerlik İşlerine yapılan atamalara tepki geldi. Oda Başkanı İbrahim Maşalacı, mevcut Veteriner İşleri Müdürü Veteriner Hekim Kenan Güçükbergen'in yerine meslekte bilgisi olmayan birinin geçirilmesine tepki göstererek; "Yönetmeliği hiçe sayarak, bu atamanın izahı ne olabilir? Yapılan bu uygulama bizim bildiğimiz liyakat anlayışı ile uyuşmamaktadır " dedi.
Geçen yıl kazalar Kastamonu’da yüzlerce can yaktı
Kastamonu’da bin 121 olan ölümlü-yaralanmalı trafik kazası sayısı, aynı istatistîki bölgede yer alan Çankırı’da 733, Sinop’ta ise 728 adet olarak gerçekleşti.
Kastamonu’ya şiddetli geliyor!
Mayıs ayını yarıladığımız bu günlerde vatandaşlar tarafından, havalar ne zaman ısınacak sorusu merak ediliyor.
Kastamonu Özel İdare BAL'dan çekiliyor!
Bölgesel Amatör Lig'de mücadele veren başarılı takımımız Kastamonu Özel İdare KHS, son olarak Perşembespor'u 3-0 farkla mağlup etmesiyle Lig'e veda etmeye hazırlanıyor.
Şampiyon yüzücü Zeynep’ten iki Türkiye 1’inciliği daha
Paletli yüzme yarışında dünya şampiyonu olan İnebolulu sporcu Zeynep Elbir, ilk kez katıldığı serbest dalış Türkiye şampiyonası ve milli takım seçme müsabakasında iki Türkiye birinciliği, bir de Türkiye ikinciliği kazandı.
İnebolulu kaymakam, Sivas’ta göreve başladı
İçişleri Bakanlığı onayıyla Sivas Gemerek Kaymakamı olarak atanan İnebolulu hemşehrimiz Yusuf Özden, 6 Mayıs Pazartesi günü yeni görevine başladı.
İkinci el yıkıldı; ilan çok, alan yok!
Geçtiğimiz yıl bu dönemlerde hem sayı hemde fiyat olarak sınırları zorlayan 2. el otomobil piyasasında bugün adeta yaprak oynamıyor.
Yıldızlar, Kastamonu'da parlayacak!
Bomba isimlerin yer aldığı şimdiden ünlenerek merak uyandıran film, Kastamonu'nun Cide ilçesinde çekilecek.
Yıldızlar, Kastamonu'da parlayacak!
Bomba isimlerin yer aldığı şimdiden ünlenerek merak uyandıran film, Kastamonu'nun Cide ilçesinde çekilecek.
Akaryakıt fiyatları değişecek
Akaryakıt fiyatları, EPDK kararı ile 15 Mayıs’tan itibaren 13 bin bayide değişecek.
Tuz Ekspresi, Kastamonu’nun komşusunda yola çıkıyor
Batı Karadeniz’in gözbebeği Kastamonu’nun komşusu olan Çankırı’nın tarihi ve kültürel güzelliklerinin yerli ve yabancı ziyaretçilere tanıtılması amacıyla başlatılacak Turistik Tuz Ekspresi, 18 Mayıs’ta ilk seferine çıkıyor.
Ünlü astrologdan Kastamonu’ya şok uyarı!
Zaman zaman paylaşımları ile gündeme gelen ünlü Astrolog Ayça Bayrak Aydın, bu defa Kastamonu’yu işaret ederek deprem uyarısında bulundu.
Araç’ta AK Parti-CHP arasında ‘borç’ gerginliği
31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’den Araç Belediye Başkanı seçilen Süleyman Yazkan, CHP’li Belediye Başkanı Satılmış Sarıkaya döneminden 39,5 milyon lira borç kaldığını açıklamıştı.
Kastamonu'da zor anlar!
Kastamonu'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altına düşmesiyle birlikte, ilçelerde kar yağışı başladı. Mayıs ayında yağan kar, sürücülere zor anlar yaşattı.
Borsa güne iyi başladı!
Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,42 yükselerek 10.098,61 puandan başladı
Erdoğan istedi; Togg zırhla kaplandı!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Togg için “Zırhlısını da yapabilir misiniz” sorusu üzerinden yola çıkan işletmeci İsmail Eşsiz, “İlk Togg’u BR4 seviyesinde zırhladık. Şimdiki aracımızı da BR6 seviyesinde uzun namlu silahlara karşı zırhlamayı planlıyoruz” dedi.
Kadın mahkumlara güzel haber geldi!
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç sosyal medya üzerinden bildirdi. Yapılan açıklama Kadın mahkumları sevindirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Anneler Günü mesajı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bir annenin evladına olan merhametiyle mukayese edilebilecek derecede çok az insani duygu vardır. Annelerimize teşekkür etmekle kalmayıp hayatımız üzerindeki etkilerini de hatırlamak için bugün anlamlı bir fırsattır." dedi.
Orman Yangınlarına erken uyarı sistemi geliştirildi!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğünce, orman yangını tehlikesine karşı önceden önlem alınmasını sağlayan "Orman Yangınları Meteorolojik Erken Uyarı Sistemi (MEUS)" geliştirildi.
Kutlu olsun…
İsrail’in saldırılarında çocukları, eşleri ve yakınlarını kaybetmenin derin hüznünü yaşayan Gazzeli annelerin Anneler Günü kutlu olsun…
Atatürk'ün doğduğu evden Samsun'a taşınan toprak Edirne'ye ulaştı
Ata toprağı 14 il ve 1350 kilometre yol kat edilerek 19 Mayıs'ta Samsun'a ulaştırılacak
Kastamonu dikkat geliyor!
Kastamonu için Meteoroloji AFAD ve Kastamonu Valiliği uyarı yapmıştı. Kuvvetli yağışın etkili olmasının beklendiği Kastamonu'da yoğun yağmur bulutu şehir merkezine ilerliyor.
Cengiz Aksan'ın SBK Davasında karar çıktı
Şanlıurfalı gazeteci Cengiz Aksan'ın, SBK Holding'in firari patronu Sezgin Baran Korkmaz ile Yargıtay üyesi Tekman Savaş Nemli'nin aynı masada yemek yediği bir fotoğrafı sosyal medyada paylaşmasının ardından açılan davada karar çıktı. Aksan’a 1 yıl 8 ay hapis cezası verilirken, cezanın ertelenmesine karar verildi.
Horma’da nefes kesen tatbikat
İçerisinden 3 kilometrelik yürüyüş parkuruyla geçilen binlerce turistin ziyaret ettiği Kastamonu’nun Pınarbaşı ilçesindeki Horma Kanyonunda UMKE, AFAD, İHH ve JAK ekiplerince ortak tatbikat düzenlendi.
15 Mayıs’ta başlıyor!.. Akaryakıt fiyatlarını etkileyecek
EPDK’dan araç sahiplerini çok yakından ilgilendiren bir karar geldi. Yüksek fiyattan satılan VMax, Vpro gibi ifadeler artık kullanılamayacak. Akaryakıt'ta tek fiyat 15 Mayıs itibariyle yürürlüğe girecek.
Büyükşen;  'Tehlike okullara kadar ulaştı!'
Zafer Partisi Kastamonu Kurucu İl Başkanı Özcan Büyükşen, yabancı uyruklu bir öğrencinin okul müdürünü öldürmesine tepki gösterdi. Büyükşen; "İlk defa bu,okullara kadar uzandı. Bu ülkede sığınmacı olduklarını unutup, ülkelerinde kalarak gösteremedikleri bir cesaretle Türk vatandaşlarına saldırabiliyorlar. Vatanlarına dönüşleri, milletimizin, eğitim-öğretimimizin, öğretmenlerimizin ve hatta çocuklarımızın da rahat bir nefes almasını sağlayacaktır" dedi.
Kırmızı et fiyatlarında büyük indirim!
Tarım Kredi Kooperatif Market, kaliteli ürünleri uygun fiyata satmaya devam ediyor. Bu kapsamda, son günlerde gündemden düşmeyen kırmızı et fiyatlarına da indirim yapıldı.
Karadeniz derbisi heyecanı; Kastamonu-Samsun…
Futbol Şampiyonası Bölge Grup Maçları finali, Samsun’da düzenlenecek. Samsun’da düzenlenecek olan maçta, Kastamonu ve Samsun karşı karşıya gelecek.