Arama
Arama Sonuçları
Ormanın başkentinden mobilyanın başkentine
KUZKA, Kastamonulu ahşap sektörü temsilcilerini Kayseri’ye teknik geziye götürdü
Batı Karadeniz’i Keşfet! Turizm Geliştirme Programı başlıyor...
Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) Kastamonu, Çankırı ve Sinop illerine yönelik 2024 yılı Batı Karadeniz’i Keşfet Alternatif Destek Programı ilan etti. Program kapsamında bölgeye gerçekleştirilecek turlara 3 milyon lira destek sağlanacak.
KUZKA’dan bölge turizmine destek
Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) tarafından Kastamonu, Çankırı ve Sinop’a yönelik uygulanacak 2024 yılı Destinasyon Geliştirme Teknik Destek Programı ilan edildi.
Kastamonu'da 11 ilçeyi kapsayan müthiş turizm atağı!
Kastamonu Güney Karadeniz Jeoparkı (JEOKAR) Çalışmaları ile ilgili toplantı Kastamonu Valisi Meftun Dallı başkanlığında gerçekleştirildi. JEOKAR çalışmalarında vites yükselten Kastamonu, 2024'ün son çeyreğinde de Ulusal Jeopark Ağı’na dahil olma başvurusunu UNESCO Türkiye Milli Komisyonuna sunmayı hedefliyor. Vali Dallı değerlendirmesinde; "Artık bazı idari kararlar alarak da vites yükseltmenin, bu alandaki çalışmaları sonuçlandıracak adımları atmanın tam zamanı" dedi.
Vidinlioğlu söz verip, yapamadıklarını açıkladı!
Kastamonu Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu, 10 Ocak Gazeteciler günü dolayısıyla ziyaret ettiği Açıksöz Gazetesi'nde seçime ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Vidinlioğlu, seçim sürecinde söz verdiklerinin hemen hemen hepsini gerçekleştirdiğini vurgulayarak, gerçekleştiremediği 3 yatırımın kaldığını söyledi.
AK Parti Milletvekili Uluay, yeniden doğdu
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Kastamonu siyasetine yeni pencereler açmaya devam ediyor. Kamuoyunun pek de alışık olmadığı açıklamalarla 'Milletvekili' kavramını sil baştan yazan AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, son olarak da Milletvekili Adayı gösterilmesinin ardından Nisan ayı itibariyle gerçekleştirdiği çalışmaları 120 maddede özetleyerek kamuoyuna açıkladı.
Yüksel Aydın: ‘Kendimden utandım’
Kastamonu Belediyesi ve KUZKA’nın birlikte yürüttüğü proje sonrasında hizmete açılan Engelsiz Yaşam Merkezi’nin açılışına katılan MHP MYK Üyesi Yüksel Aydın, dikkat çeken bir konuşma yaptı.
Belediyenin en güzel açılışı!
Kastamonu Belediyesi tarafından projelendirilen Engelsiz Yaşam Merkezimiz düzenlenen törenle açıldı.
Bu haberi okuyunca Kastamonu'ya akın edecekler
Kastamonu'nun bu özelliği olduğunu birçok kişi bilmiyor
Kastamonu OBM'de toplantı üstüne toplantı
Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü (OBM) Cumhuriyetin 100. yılında Kastamonu Sektör Hazırlık toplantılarını sürdürüyor. Kastamonu OBM aynı gün içinde 2 toplantıyı üst üste yaptı.
735 M3 KAPASİTELİ 1 ADET SU TOPLAMA ÇUKURU (STÇ)
TAŞKÖPRÜ ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ
Kastamonu'ya ilgi arttı! Turistler Akdeniz değil Karadeniz'e akın ediyor
Tatilini doğa ile baş başa kalarak yapmak isteyenlerin yeni adresi deniz, kum, güneş ve kültür turizmini birleştiren Karadeniz Bölgesi oldu. Bölgeye gösterilen ilginin artması sonucu Kastamonu, Çankırı ve Sinop'ta karavancılara yeni park ve kamp alanı oluşturmak için çalışmalar başlatıldı.
KUZKA yönetimi, Karaçomak Mesire Alanı’nı inceledi
KUZKA yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu'nun ev sahipliğinde Karaçomak Barajı'nda bir araya geldi.
KUZKA Yönetim Kurulu Kastamonu’da toplandı
Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı’nın (KUZKA) Temmuz Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Kastamonu’da yapıldı.
Bölge turizmi, Sinop’taki çalıştayda masaya yatırıldı
Avrupa Birliği destekli Sinop’ta Temel Sektörlerin Rekabetçiliğinin Artırılması Projesi kapsamında düzenlenen TR82 Bölgesi Turizm Paydaş Analiz Çalıştayı gerçekleştirildi.
Bisikletçiler, Kastamonu’yu gezdi
Kastamonu, Türkiye genelinde düzenlenen "Boostcamp" sportif turizm etkinliği çerçevesinde bisiklet sporuyla uğraşan yeni ziyaretçilerini ağırladı.
Bisikletçiler Kastamonu'ya aşık oldu
Türkiye’de bisiklet turizmin öncüsü olan "Boostcamp" etkinliğinin üçüncüsü Batı Karadeniz bölgesinde yapıldı.
2 kadın kooperatifine hibe desteği
Ticaret Bakanlığı tarafından Kooperatiflerin Destek Programı (Koop-Des) projesi kapsamında Azdavay ve Hanönü Kadın Kooperatiflerine verilen hibe desteği protokol imza töreni Valilik Makamı'nda gerçekleştirildi. 149 bin 900 TL tutarı olan proje kapsamında 112 bin 425 TL hibe desteği sağlandı.
Bisiklet turizmcileri Kastamonu'ya geliyor
Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Türkiye'de bisiklet turizminin öncüsü olan Boostcamp bisiklet tatillerinin yeni destinasyonunun Batı Karadeniz olduğunu söyledi.
Çatak Kanyonu Cam Terası nefes kesiyor
Azdavay’da yüzlere metre yükseklikten manzarayı izleme fırsatı veren cam terasa yoğun ilgi...
İşlek yol parke taşlarıyla kaplanıyor
Taşköprü ilçesinde Kuzkalınkese ve Güneykalınkese Köylerinde parke taşı kaplama çalışmaları başladı.
İşlek yol parke taşlarıyla kaplanıyor
Taşköprü ilçesinde Kuzkalınkese ve Güneykalınkese Köylerinde parke taşı kaplama çalışmaları başladı.
İnebolu’da ‘kestane işleme tesisi’ gün sayıyor
İnebolu İlçesine bağlı Karadeniz Mahallesi'nde bulunan Hasan Tuna İlkokulu binasında faaliyete geçecek olan “İnebolu’da İşleyen Eller” adlı Kestane İşleme Tesisi Projesi çalışmaları devam ediyor.