Arama
Arama Sonuçları
Baltacı'dan canlı yayında bomba açıklamalar!
Halk TV canlı yayınına katılan Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Kastamonu Belediyesi’nde büyük değişim!
Kastamonu Belediyesi’nde aktif olarak çalışan birim müdürlerinde değişiklik yaşandı. Bir çoğunun terfi aldığı belediye çalışanlarında yapılan değişiklik Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı’nın imzasıyla duyuruldu.
Kastamonu’da resmi internet sitelerinden güç birliği
Kastamonu’da yayın yapan gazetelerimizin yanı sıra Basın İlan Kurumu tarafından resmi hüviyet kazanan internet haber sitelerinin sahipleri olarak bir araya gelip Kastamonu menfaatleri için “KASTAMONU RESMİ İNTERNET SİTELERİ GRUBU” adıyla bir birliktelik oluşturduk.
Kuzeykent zıvanadan çıktı!
Trafik ekipleri tarafından, Kuzeykent’te 123 araç sürücüsüne denetim gerçekleştirildi.
Play-Off’ta neymiş! Biz bitti demeden bitmez
TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta ikinci sırada yer alan GMG Kastamonuspor, Grup’ta yedinci sırada yer alan Isparta 32 Spor’u Gazi Stadı’nda konuk etti. Takımımız, azimli bir şekilde Isparta 32 Spor karşısında baskısını sürdürerek 3-0 galibiyetle sahadan ayrıldı.
Kastamonu yolunda ‘Hak saklambacı!
Atama bekleyen öğretmen adayları, mülakatsız 68 Bin talebi İçin; Kastamonu-Çankırı yoluna koyuldu.
Civelek; 'Verdiğimiz emeklerin uzun yıllar meyvesi yenecek...'
Azdavay Belediyesi tarafından duyurusu yapılan 1 tır doğal gaz borusunun ilçeye getirilmesinin ardından önceki dönem Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek açıklamalarda bulundu.
Kastamonu İtfaiyesi'nde panik anları! Bomba gibi patladı!
Kastamonu İtfaiyesi'nde su tankerinin lastiği bir anda patladı. Oluşan yüksek ses büyük panik yaşattı.
Abdurrahman Paşa Lisesi'ndeki yurt kararına tepki yağdı!
Abdurrahmanpaşa Lisesi Erkek Öğrencilerinin 4 kilometre uzaklıktaki başka okul yurduna  yerleştirilecek olmasına velilerden tepki geldi. Erkek öğrencileri velileri adına açıklama yapan Mustafa Toklu;  “Çocuklarımızı mağdur etmeyin, çocuklarımızın uzak yerden gelip gitmesi ile ilgili olacak olumsuzluklarına da sebep olmayın” dedi.
Kastamonu Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu!
31 Mart Mahalli İdare Seçimlerinde Kastamonu Belediye Başkanı seçilen Hasan Baltacı’nın yardımcıları belli oldu.
Diyarbakır, Kastamonu'yu unutmadı
Sezonun 35. hafta mücadelesinde Kastamonu'ya gelerek GMG Kastamonuspor ile karşılaşan Amedspor, Gazi'den 1-0 galibiyetle ayrılarak şampiyonluğu garantiledi. Kastamonu'da çok güzel karşılanan Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldi, GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün'e ve Kastamonu'ya teşekkür etti.
Kastamonu Kent Müzesi Bilim Günü etkinlikleri bilim şölenine dönüştü
Kastamonu kimliği her yönüyle korunmak zorunda…
Türkiye Kastamonu'yu konuşuyor!
Gazeteci Cüneyt Özdemir, Kastamonuspor Amedspor karşılaşmadını değerlendirdi. Özdemir açıklamasında, Kastamonu'nun şehir ve yönetim olarak Türkiye'ye örnek olduğunu vurgulayarak; "CHP'li Kastamonu Belediye Başkanı maç öncesinde süreci çok iyi yönetti. Vali ve Emniyet Müdürü de aynı şekilde. Kim olduklarını tanımıyorum ama hepsini tebrik ediyorum" dedi.
"Kastamonu'ya taşının" demişti, Bu sefer durum farklı!
Prof. Dr. Ahmet Ercan, "Kastamonu'ya taşının" diyerek deprem korkusu yaşamak istemeyen vatandaşlara çağrıda bulunmuştu. Ercan, bu sefer uyarmayarak farklı açıklamalarda bulundu.
Batı Karadeniz, Kastamonu'ya geliyor!
Komşu iller Kastamonu'da yarışacak...
Yanı başımızdaki cennet köşesi ziyaretçi rekoru kırdı!
Doğası, denizi, tarihi ve kültürü ile yerli ve yabancı turistlerinin uğrak yerleri arasında bulunan Bartın'ın Amasra ilçesi son yıllarda turizmin gözde şehirleri arasına girdi. Kruvaziyer turizmi ile geçen yıl rekor sayıda Rus turisti ağılayan Amasra, bu yılki 9 günlük bayram tatilinde ise yaklaşık 700 bin turiste ev sahipliği yaparak tarihi bir rekora imza attı.
Fotoğraf krizine bir tepki de Ekmekci'den!
Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının Kastamonu Belediye Başkanlığı makam odasından kaldırılmasına tepkiler gelmeye devam ediyor. AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci de söz konusu duruma ilişkin; "Silemez o fotoğrafı kimse milletin sinesinden. Güçleri ancak duvarda asılı fotoğrafa yeter. Gazi Mustafa Kemal Atatürk de, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da Türk Milleti'nin ortak değeridir" dedi.
Leyla ile Mecnun'un sevilen oyuncusu Kastamonuluymuş!
Leyla ile Mecnun, Kara Bela, Ailecek Şaşkınız gibi pek çok sinema, dizi ve tiyatroda rol alan ünlü oyuncu Cengiz Bozkurt, katıldığı bir programda Kastamonulu olduğunu duyurdu. Cengiz Bozkurt memleketi İnebolu'dan övgüyle bahsetti.
Kastamonu'da Sıfır Atıkla Sanat Yarışması! Birinci o liseden!
Kastamonu'da Sıfır Atıkla Sanat Yarışması düzenlendi. Birincilik Özlem Burma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden geldi.
İl Müdürü Gümüş, iftarını Özlem Burma'da yaptı...
İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş,  Özlem Burma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle iftar yaptı.
Fenerbahçe kararını verdi!.. Ligden çekilecek mi?
Trabzonspor ile oynanan Süper Lig maçında yaşanan olayların ardından olağanüstü genel kurula gitme kararı alan Fenerbahçe, "Futbol A takımının Süper Lig'den çekilmesi dahil alınacak aksiyonların değerlendirilmesi." gündemiyle toplandı.
Tosya yeniden MHP'nin
Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, yüzde 43,55 oy oranıyla yeniden Belediye Başkanı seçildi.
Meclis’te Kastamonu’nun sesi ikiye düştü!
Türkiye genelinde 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin en büyük kazananın konumundaki Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Kastamonu’da da beklenenin çok üzerinde, yüzde 50’ya yakın bir oyla Kastamonu Belediyesi’nde zaferini ilan etti.
Bakan açıkladı: Emekliye yüzde 10 indirim!
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2024 Emekliler Yılı kapsamında bakanlığa ait trenlerde emeklilerin yüzde 10 indirimli seyahat edeceğini açıkladı.
Civelek, Bakan Yumaklı'dan Azdavay için 3 söz aldı!
Tarım ve Orman Bakanı hemşehrimiz İbrahim Yumaklı, Kastamonu programı çerçevesinde Azdavay ilçesini ziyaret etti. Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek ile birlikte halka hitap eden bakan Yumaklı Azdavay için Osman Nuri Civelek'e destek istedi. Bakan Yumaklı konuşmasında; 'Bir gözüm bir kulağım Azdavay'da olacak. Osman başkanım bugüne kadar yaptıkları yapacaklarının teminatıdır acayip de ısrarcı. Söylediği her şeyi yapacak bundan emin olun' dedi.
Kastamonu’da cemaatten dayak yiyen imam gündem oldu!
Görüntüler Kastamonu İhsangazi ilçesi Bozarmut köyünden.
BBP’den Tahsin Babaş’a destek  
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Mahir Alan, AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş’ı ziyaret ederek destek açıklamasında bulundu.
Kastamonu’nun komşusunda isyan sesleri!
Karabük basını, 22 Mart tarihli yaygın basından bazı haberlerin linklerini paylaşarak şehrin yöneticilerine isyan etti. Son 4 gündür ülke gündemine oturan ve “Karabük olayı” olarak adlandırılan hadise, Karabük halkını zan altında bırakarak isyan ettirdi.
Kastamonu'da Nevruz coşkusu
Kastamonu'nun Tosya ilçesinde, Türk Dünyası ve Toplulukları Haftası kapsamında Nevruz Bayramı kutlandı.