Kastamonu halkı 2023'ten ne bekliyor?;

Kastamonu halkı 2023'ten ne bekliyor?

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de 2023 yeni yıl heyecanı başladı. Yeni yıla girmeye az bir zaman kala vatandaşlara 2023 yılından beklentilerini sorduk. Detaylar haberimizde…...




“2023’TE ÇOK BİR BEKLENTİM YOK DAHA DA KÖTÜ OLACAK”

Seneden seneye ülkenin kötüye gittiğini söyleyen lise öğrencisi Ebrar; “Yks sınav öğrencisiyim.Bu yıldan beklentim istediğim bölümü kazanıp istediğim şehre gitmektir. Sınav son iki senedir gerçekten çok zor. İnsanlar hayallerine kavuşmaya bir adım daha da uzaklaşıyor. İnsanların hayatını bir sınava bağlı tutmasını çok doğru bulmuyorum. Elimden geleni yapıp çalışıyorum yine de. Değişmesini istediğimiz şeyler var siyasi açıdan. Ülke  doğduğumdan beri sıkıntılı. Ekonomik desen o da son zamanlarda baya zorluyor bizi. Bir tane test kitabı aldım bütün param oraya gitti. 2023’te çok bir beklentim yok açıkçası gittikçe daha a kötü olacağına adım gibi eminim. Herkesin yeni yılını kutlarım” dedi.

“YÖNETİM DEĞİŞİRSE ÜLKE BELKİ DÜZELİR”

Yeni yılla ilgili umutlarının tükendiğini vurgu yapan Havva Can; “Yılbaşında bir beklentim yok umutlar tükendi. Her şey almış başına gidiyor. Ürünler olsun yaşam kalitesi olsun her şey çok arttı ve zorlanıyoruz. Yönetim değişirse belki düzelir diye düşünüyorum. 2023’te her şeyin eskisi gibi olmasını isterdim. Ekonomik, özgürlük, adalet, hak hukuk yönünde değişmesini isterdim. 2022 hepimiz için berbat geçti. Ekmek bulamıyoruz. Daha kötü olabilir çünkü önümüzde seçim var ne olacak bilmiyorum. 2023’ün düzelmesini beklemiyoruz zaten ama daha kötü olmasın artık yeter. Buradan tüm sevdiklerimin yen yılını kutluyorum herkesi seviyorum mutlu yıllar” ifadelerine yer verdi.

GENÇLERE YENİ YILDA İŞ İSTİYORUZ

Sokak hayvanlarına sahip çıkılmasına değinen Özge Ercan; ” 2023 umarım hastalıksız, sağlıklı ve mutlu geçer. İnşallah herkes için güzel bir sene olur. Bütün Sokak hayvanları aç burada onlara yuva yapılmasını isterim yeni yılda. İş beklentisi olan gençlerimiz var ve yeni yılda onlar için iş istiyoruz. 2022 benim için çok şükür güzel geçti. Umarım 2023 yılı güzel geçer” dedi.

2023’TE BİR UMUDUM VAR

İsmini vermek istemeyen bir vatandaş” 2022 bizim için kötü geçti. Ama 2023’te bir umudum var. Her şey düzelecek gibi geliyor bana. Hayat şartları günden güne zorlaşıyor ve ister istemez zorlanabiliyor insan. Kolay da olsa zor da olsa mecbur yaşayacağız. Herkesin 2023’ünü kutluyorum. Mutlu bir yıl diliyorum” diye konuştu. 


 

 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum