Esrarengiz olay!;

Esrarengiz olay!

KARGA, BENZİNLİĞE İKİ TANE ‘İNSAN PARMAĞI’ BIRAKTI...

İstanbul'da bir karga, akaryakıt istasyonunda görevli güvenlikçinin önüne konarak bir insan ayağına ait işaret ve başparmağı bıraktı. Cinayet şüphesinin de değerlendirildiği olayda polis parmakların sırrını çözmek için çalışma başlattı.

İstanbul Eyüpsultan'da eşine az rastlanır bir olay yaşandı. Bir karga, İBB'ye ait akaryakıt istasyonunda özel güvenlikçi olarak çalışan Hayrettin Doğan'ın önüne konarak bir insana ait işaret ve baş parmağı olan parçayı bıraktı.

DEDEKTİFLER DE DEVREYE GİRDİ

Hürriyet'in haberine göre, büyük şaşkınlık yaşayan Doğan, yaşadıklarını polise anlattı. Parmakların olduğu alan güvenlik çemberine alındı. Ekipler parmak üzerinde inceleme yaptı. Parmaklar daha sonra parmak izi ve DNA analizi için Adli Tıp'a götürüldü.

Olayda cinayet şüphesi yoğunlaşırken Cinayet Büro Amirliği’nin tecrübeli dedektifleri de devreye girdi. Polis ekipleri bölgedeki kamera görüntülerini topladı. Karganın istasyona geliş istikametinin belirlenmeye çalışıldığı belirtildi.

Polisin ayrıca yakın zamanda kayıp bildiriminde bulunulan kişilerin parmaklarla bağlantısı olup olmadığına da bakacağı belirtildi.

"BİRİ ŞAKA YAPIYOR SANDIK"

İstasyondaki güvenlikçiler, “Birileri şaka yapıyor sandık, yaklaşınca anladık. Şişmişti ve beyazdı, üzerinde kan vardı, kan tazeydi. Şoke olduk” diye konuştular. 

Kaynak: Hürriyet

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum