Bisiklet turizmcileri Kastamonu'ya geliyor;

Bisiklet turizmcileri Kastamonu'ya geliyor

Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Türkiye'de bisiklet turizminin öncüsü olan Boostcamp bisiklet tatillerinin yeni destinasyonunun Batı Karadeniz olduğunu söyledi....

Başkan Civelek yaptığı açıklamada; "Amatör bisikletçilerden oluşan katılımcılar  tur boyunca Horma Kanyon’u, Çatak Kanyon’u seyir terası, Azdavay Atlı Turizim Merkezi, Gideros Koyu gibi bölgenin öne çıkan güzelliklerini de ziyaret etme fırsatı bulacaklar" dedi. 




KASTAMONU'NUN ÖNE ÇIKAN GÜZELLİKLERİNİ DE GÖRME FIRSATI BULACAKLAR

Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; "Türkiye’de bisiklet turizmin öncüsü Boostcamp bisiklet tatillerinin yeni destinasyonu Batı Karadeniz oldu. Safranbolu’dan başlayıp, Pınarbaşı, Azdavay, Şenpazar, Cide ve Amasra’ya devam eden turun son gününde tekrar Safranbolu’ya sürülecek. Toplam 420 kilometre yapan katılımcıların yüzde 40’ı kadından oluşmakta. Amatör bisikletçilerden oluşan katılımcılar  tur boyunca Horma Kanyon’u, Çatak Kanyon’u seyir terası, Azdavay Atlı Turizim Merkezi, Gideros Koyu gibi bölgenin öne çıkan güzelliklerini de ziyaret etme fırsatı bulacaklar. Bu faaliyeti destekleyen Kastamonu Valimiz Avni Çakır ve KUZKA yetkililerine şükranlarımı sunuyorum."

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum