Kaliteli ve profesyonel hizmet için adres belli: 'Şekerci Halı Yıkama";

Kaliteli ve profesyonel hizmet için adres belli: 'Şekerci Halı Yıkama"

Şekerci Halı Yıkama firmasının sahibi Bahattin Şekerci, firması hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Sektöre 1990'lı yıllarda başladıklarını dile getiren Bahattin Şekerci, baba mesleğini sürdürmeye devam ediyor. Türkiye'de ilk 5'e girecek kapasitede bir makine parkuruna sahip olduklarını dile getiren Şekerci, halı yıkama işini profesyonel anlamda yaptıklarını belirterek; "Biz Şekerci Halı Yıkama olduysak bu Kastamonu'nun sayesinde oldu. Biz de bunun karşılığını kalite ve ekipmanla müşterilerimize elimizden geldiğince hizmet vermeye çalışıyoruz" dedi....


"TÜRKİYE'DE İLK 5'E GİRECEK KAPASİTEDE BİR MAKİNE PARKURUNA SAHİBİZ"

Sektöre 1990'lı yıllarda babası tarafından başlayan Şekerci Halı Yıkama firmasının sahibi Bahattin Şekerci; "1990 yılında kuruldu firmamız. İlk başta Çorum Merzifon'da başladık bu işe. Daha sonrasında Kastamonu'ya ağırlık verdik. Hem alım hem dağıtım yapıyoruz servislerimizle. 90'lı yıllardan bu tarafa devam ediyoruz. Babadan gelme bir meslek. Şuanda kardeşim babam ve kendim olmak üzere devam ediyoruz. Eskiden makineleşme yoktu. Biz de teknolojiyi takip eden meslektaşlarımızla istişare halinde olarak makineleşmeye gittik. 2006 yılında Profesyonel Halı Yıkamacılar Derneği'ni kurduk. Bu derneğin de kurucu üyelerindenim. Bu derneğimiz de ayrıca federasyon olma yolunda ilerliyor. Makineler çıkmaya başlayınca derneğimizde bunun istişaresini yaptık 'Ne yapılabilir, nasıl ilerletilebilir' diye. Makineleşmeye gittik. Hatta kurduğumuz büyük makine anlamında Türkiye'de ilklerden biriyiz. Toz alma üniteleri yaptık eksiklikleri görerek.  Şuan 2 halı yıkama makinesi, 10 sıkma makinesi, Türkiye'de yine tek olan deri makinesi uyarlattık. Ölçüm makinemiz var, dijital ortamda bire bir net ölçüm yapıyor. Dürme paketleme makinelerimiz var. Sadece halı üretim fabrikalarında bulunan ve yıkamacı olarak ikincisi bizde olan Türkiye'de de toplam 4 tane olan Tam Otomatik Paketleme Makinesine sahibiz. Bu şekilde Türkiye'de ilk 5'e girecek kapasitede bir makine parkuruna sahibiz."


"TOZ ALMADAN ASLA YIKAMIYORUZ"

Kastamonu'da kaliteli hizmet noktasında tercih edilen bir firma olduklarını dile getiren Şekerci; ""Kastamonu'ya özel çalışıyoruz. Vatandaşlarımız artık kaliteyi görüyorlar. Burada yıkama aşamamız şöyle; toz almadan halıyı asla yıkamayız. Halıyı, ılık suyla ve sudaki demir ve kirecin arıtıldığı bir sistemle yıkamasını gerçekleştiriyoruz. Doğal kurutma odalarımız var, mevsimine göre kapalı kurutma odalarımız mevcut. Halının cinsine göre yıkıyoruz. Halıları yıkama makinesinde yıkamıyoruz. Çünkü yeni nesil halılar var ve bunların makinede yıkanmaması gerekiyor. Tabi bize başka yerde yıkatıp getirilen halılar oluyor. Bilmedikleri için halıyı mahvetmiş oluyorlar. Biz de toparlayabildiğimiz kadar toparlıyoruz. Tamiratı için ustalarımıza gönderiyoruz" dedi. 



"ŞEKERCİ HALI YIKAMA OLDUYSAK BU KASTAMONU'NUN SAYESİNDE OLDU"

Halı noktasında vatandaşlara bilgilendirme de yapan Şekerci; "Halılarda özellikle de yeni nesil halılarda, üzerine bir şey döküldüğünde kesinlikle silmemeleri gerekiyor. Sadece tampon yapıp lekesine hiçbir ilaç kullanmadan bize göndermeleri gerekiyor. Karbonatla sirkeyle lekeyi çıkarmaya çalışıyorlar. Leke evet çıkar ama arkasında bir müddet sonra çürümeye neden olur. Biz halıyı yıkamadan ziyade o halı nasıl uzun süre kullanılabilir bunu hesap ediyoruz. Müşterimize de en kaliteli hizmeti sağlamaya çalışıyoruz. Biz Şekerci Halı Yıkama olduysak bu Kastamonu'nun sayesinde oldu. Biz de bunun karşılığını kalite ve ekipmanla müşterilerimize elimizden geldiğince hizmet vermeye çalışıyoruz" dedi.  






Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum