“Enerjileri mutlulukları ve heyecanları görülmeye değerdi”;

“Enerjileri mutlulukları ve heyecanları görülmeye değerdi”

AK Parti Kastamonu İl Gençlik Kolları Başkanlığı, Üniversiteli Akademik Gençlik Kulübü ve Yeni Seçmen Birimlerinin organize ettiği Gençlik Festivali, Azdavay ve Ağlı ilçelerine düzenlenen gezilerle başladı...

AK Parti Kastamonu İl Gençlik Kolları Başkanlığı, Üniversiteli Akademik Gençlik Kulübü ve Yeni Seçmen Birimlerinin organize ettiği Gençlik Festivali, Azdavay ve Ağlı ilçelerine düzenlenen gezilerle başladı. Festivale üniversite ve lise öğrencilerinden 450'den fazla genç katıldı. İlk önce Azdavay’da başlayan festival, ilçenin doğal güzelliklerinin yanı başında müzik, konser, oyunlar, verimli sohbet ve sıcak dostluk ortamıyla coşkulu ve hareketli bir şekilde devam etti. Gezi Ağlı ilçesinde de devam etti.


SAYIKOĞLU; “TEVECCÜH GENÇLERDEN HİZMET BİZDEN”

Düzenlenen festivalle ilgili düşüncelerini dile getiren AK Parti İl Gençlik kolları başkanıOğuzhan Sayıkoğlu, şunları ifade etti; “Festivale katılan gençlerin enerjileri mutlulukları ve heyecanları görülmeye değerdi. Bu gençlik festivaline katılan tüm genç kardeşlerime tüm kalbi duygularımla herbirine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Buraya gelen genç kardeşlerimiz bir bakıma Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti’ye duyulan sevgi ve inancın bir nişanesi oldu. Teveccüh gençlerden hizmet bizden. Daha büyük ve daha güzel programlarda genç kardeşlerimizle bir araya gelmek için sabırsızlanıyoruz.” 

Kaynak:

İlgili Konular :
, ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum