Kastamonulularda para var!;

Kastamonulularda para var!

.......

Altın fiyatlarında hareketlilik devam ediyor. Kastamonu’da altın alanlar bir hayli fazlalaştı.

Kimisi altın bozdurmaya kimisi evlilikte ve düğüne giderken altın alıyor.

Kastamonulu vatandaşlar ev, araba fiyatlarının yükselmesinin ardından kuyumculara akın etti. Kastamonu’nun altın durumunu Kuyumcu Ayhan bey Açıksöz Gazetesi’ne anlattı.

KASTAMONU HALKI ALTINI VE PARAYI SEVİYOR”

Kastamonu’da vatandaşın altını sevgisini ve Kastamonuluların altına ayrı bir talep göstermesini belirten Kuyumcu Ayhan bey, “7’den 70’e Kastamonu halkının hepsi altını sever. Altına yatırım yapmayı ve parayı sever. Onun için altın almak, Türk halkının yapısında var yatırım yapmayı bütün Türk halkı seviyor. Kastamonu’da onun için altını çok seviyor. Diyelim vatandaşın 200 bin lira parası var. Ne yapacaksın 200 bin lirayla? Ev alamazsın, araba alamazsın ne yapacaksın yatırım? Mecburen ya altın alıyorlar ya da dolara yatırım yapıyorlar. Bizim Kastamonu halkımız sağlamcıdır. O yüzden altını sever yatırımını yapar. Altın her zaman insana güven verir.” Dedi.


KASTAMONULULAR İŞİNİ SAĞLAMA ALIYOR”

“Kastamonulu vatandaş, sağlamcı olduğu için altın almayı sever. Altınına yatırımını yapar işini sağlama alır. Evlenen çiftler, emekliler, düğüne gidenler ve birikim yapanlar diye bir ayrım yok. Kastamonu’da herkes altını seviyor ve alıyor.”


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum