Kastamonulu sanatçıdan üzen haber!.. 'Ayağımı kaybedebilirim';

Kastamonulu sanatçıdan üzen haber!.. 'Ayağımı kaybedebilirim'

Kastamonulu sanatçı Serdar Ortaç, uzun yıllardır tedavi gördüğü kronik sinir sistemi hastalığı Multipl Skleroz (MS) hakkında üzücü açıklamalarda bulundu....

Önceki gün Kozyatağı’nda bir güzellik merkezinde kişisel bakım yaptırırken görüntülenen Kastamonulu sanatçı Serdar Ortaç, uzun yıllardır tedavi gördüğü kronik sinir sistemi hastalığı Multipl Skleroz (MS) hakkında üzücü açıklamalarda bulundu.

Uzun yıllardır kronik sinir sistemi hastalığı olan Multipl Skleroz (MS) ile mücadele eden ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, geçtiğimiz gün bir güzellik merkezinde kameralara yansıdı. Hem meslek hayatı hem de özel yaşantısı hakkında konuşan ünlü şarkıcı, hastalığı hakkında da üzücü itiraflarda bulundu.

"ÜÇ ATAK GEÇİRDİM, DÖRDÜNCÜ ATAĞIN GELMESİ TEHLİKELİ"

Zaman zaman yürüme güçlüğü yaşadığını ve bundan dolayı hayatının zorlaştığını ifade eden ünlü sanatçı, "Tek başıma ayakkabımı çıkarırken bile zorlanıyorum, bu hastalığın tedavisi yok, 3 atak geçirdim 4. atak gelirse tehlikeli bir durum olur. Ayağımı kaybetme riskim var. Bakalım, inşallah bir şey olmaz" sözleriyle endişesini dile getirdi.

"HASTALIKTAN DOLAYI KENDİMİ HEPTEN SALDIM"

Bir süredir psikolojik olarak da iyi hissetmediğini itiraf eden Ortaç, yaşadığı zorlu süreci şöyle anlattı: "Kendimi çok ihmal etmişim. Depresyondan çıkamadım, arkadaşım da davet edince geldim ve ilaç gibi geldi burası bana. Hep kadınlar yaptıracak diye bir şey yok, erkeklerde kişisel bakımına dikkat etmeli. Mesleğim gereği kimseye kötü görünmek istemem ama bakım yapmak benim için eziyet. Aslında hiç sevmem, hastalandıktan sonra da hepten saldım gitti"

Neşeli ve enerjik yapısıyla bilinen ünlü sanatçının açıklamaları hayranlarını üzdü.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum