Kastamonu Üniversitesi giderek büyüyor!;

Kastamonu Üniversitesi giderek büyüyor!

Kastamonu Üniversitesi, yeni açılan programlarla büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Üniversitede altı yeni bölümün 2024-2025 akademik yılında açılmasına Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’ndan onay çıktı....

Yeni açılan programlardan dördü yüksek lisans ikisi ön lisans programı olmak üzere; Havacılık Yönetimi Tezli Yüksek Lisans, Seramik ve Cam Tezli Yüksek Lisans, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Tezli Yüksek Lisans ve Öğretim Teknolojileri Tezli Yüksek Lisans programları ile Cide Rıfat Ilgaz Meslek Yüksekokulu ve İhsangazi Meslek Yüksekokulu’nda Mahkeme Büro Hizmetleri Programları açıldı.

Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, yeni açılan programlar hakkında değerlendirmelerde bulunarak, eğitim-öğretim faaliyetlerinin dengeli, planlı ve istikrarlı bir şekilde gelişmesini önemsediklerini vurguladı. Ayrıca, K.Ü.'nün sadece nicelik değil, aynı zamanda nitelik açısından da ilerlemesine önem verdiklerini belirterek, 15 fakülte, 3 enstitü, 13 meslek yüksekokulu ve 2 yüksekokul ile üniversitenin daha ileri seviyelere taşınması için çalışmaların süreceğini ifade etti.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum