Kromozomları değil, skorları sayıyoruz;

Kromozomları değil, skorları sayıyoruz

.......

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü kapsamında hayata geçirdiği “Hepimiz Aynıyız Spor Oyunları” etkinliği, Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde Merkez Spor Salonu’nda düzenlendi.

“Kromozomları değil, skorları sayıyoruz” sloganı eşliğinde düzenlenen etkinliğe Vali Yardımcısı Çetin Kılınç, Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Eğitim Şube Müdürü Gülseren, Anbarcı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Erdun Mutlu, Kastamonu Gençlik Merkezi Müdürü Volkan Uğur, Özel Sporcular İl Temsilcisi Lütfiye Kimbil, Özel Bireyler ve Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Huriye Boyraz da katıldı.

Kastamonu’daki özel eğitim kurumlarında eğitim gören öğrencilerin katılımıyla düzenlenen etkinlikte renkli ve eğlenceli anlar da yaşandı. Kastamonu Üniversitesi öğrencileri de etkinliğe katılım sağlayarak, özel bireylerle yakından ilgilendi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü spor uzmanları, antrenörleri ve Gençlik Merkezi’nin liderleri ve gönüllüleri eşliğinde düzenlenen etkinlikte özel bireyler hoşça vakit geçirdi.

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum