Civelek; 'Verdiğimiz emeklerin uzun yıllar meyvesi yenecek...';

Civelek; 'Verdiğimiz emeklerin uzun yıllar meyvesi yenecek...'

Azdavay Belediyesi tarafından duyurusu yapılan 1 tır doğal gaz borusunun ilçeye getirilmesinin ardından önceki dönem Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek açıklamalarda bulundu....

Civelek sosyal</ a> medya hesabından yaptığı açıklamada ; "Bu kutlu hizmetin altında imza sahibi bir Başkan olmanın gururunu ömrümce yaşamamın hakkım olduğunu ifade ediyor bazı insanlar tarafından 'ilçeye doğalgaz getirecekmiş', diyerek yalanlama kampanyasını da asla unutmamanızı rica ediyorum. Verdiğimiz emeklerin uzun yıllar meyvesi yeneceğinden hiç kimsenin şüphesi olmasın. İlçe halkımıza ve tüm Kastamonu ilçelerimizin insanlarına hayırlı olsun diyor, yüklenici firma Kargaz şirketine ve belediyemize kolaylıklar diliyorum" dedi

nüfusu olupta doğal gaz alamayan ilçeler varken , bizim gibi 3 bin nüfuslu ilçelerin doğalgaza kavuşma hikayesinde Bozkurt’ta yaşanan ölümlü sel afeti üzerine Cumhurbaşkanımızın yaşanan bu acıyı bir nebze daha azaltma adına verdiği sözdür.

"BU KUTLU HİZMETİN ALTINDA İMZA SAHİBİ BİR BAŞKAN OLMANIN GURURUNU ÖMRÜMCE YAŞAMAMIN HAKKIM"

"AK Parti İlçe Başkanımız ve  şahsımın, özellikle de İl Başkanımız Doğan Ünlü, Meclis Başkanımız Güray Parçal ve Metin Çelik, Hakkı Köylü vekillerimin yardımlarıyla Enerji Bakanımızın destekleri ve sözü senet olan Sayın Cumhurbaşkanımızın bizlere mükâfatıdır doğalgaz. Kargaz ile Azdavay'ımıza doğalgaz akışı için bütün anlaşmaları, yer tahsislerini gerçekleştiren, bu kutlu hizmetin altında imza sahibi bir Başkan olmanın gururunu ömrümce yaşamamın hakkım olduğunu ifade ediyor, seçim vaadi olarak bildirdiğimde bazı insanlar tarafından 'ilçeye doğalgaz getirecekmiş', diyerek yalanlama kampanyasını da asla unutmamanızı rica ediyorum. Verdiğimiz emeklerin uzun yıllar meyvesi yeneceğinden hiç kimsenin şüphesi olmasın.

"YÜKLENİCİ FİRMA KARGAZ ŞİRKETİNE VE BELEDİYEMİZE KOLAYLIKLAR DİLİYORUM"

"İlçe halkımıza ve tüm Kastamonu ilçelerimizin insanlarına hayırlı olsun diyor, yüklenici firma Kargaz şirketine ve belediyemize kolaylıklar diliyorum . İnşallah Enerji Bakanımızın, Tarım ve Orman Bakanımızın, Çevre ve İlkim Değişikliği Bakanımız ve Gençlik ve Spor Bakanımızın birlikte ilçemizi şereflendirecek, büyük mücadelesini verip gerçekleşen; doğalgaz arzı, spor tesislerinin açılışlarını, TOKİ konutlarının ve Cam Teras ve kafeteryasının açılışlarında birlikte olacağız. Hepinize sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum."

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum