Türkiye Kastamonu'yu konuşuyor!;

Türkiye Kastamonu'yu konuşuyor!

Gazeteci Cüneyt Özdemir, Kastamonuspor Amedspor karşılaşmadını değerlendirdi. Özdemir açıklamasında, Kastamonu'nun şehir ve yönetim olarak Türkiye'ye örnek olduğunu vurgulayarak; "CHP'li Kastamonu Belediye Başkanı maç öncesinde süreci çok iyi yönetti. Vali ve Emniyet Müdürü de aynı şekilde. Kim olduklarını tanımıyorum ama hepsini tebrik ediyorum" dedi....

    "GERGİNLİĞE ALIŞMIŞTIK, TA Kİ KASTAMONU'DA GERÇEKLEŞEN ÇIKIŞ MAÇINA KADAR"

    Gazeteci Cüneyt Özdemir'in açıklaması şöyle; " Türkiye Futbol Federasyonu'nun ne kadar kötü yönetildiğini biliyoruz. Bu bir sır değil. Futbol, şiddetin kol gezdiği bir ortam haline geldi. Özellikle bir takım var ki batı illerine gittiğinde büyük sıkıntılar yaşıyor. Amedspor, Diyarbakır'da, Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren bir takım. Ancak özellikle milliyetçi şehirlerde çeşitli olaylarla karşılaşıyorlar. Sahada futbolculara saldırılar, seyircilerle yaşanan şiddet olayları derken, hep bir kriz, hep bir gerginlik. Artık alıştık buna. Taki Kastamonu'da gerçekleşen çıkış maçına kadar."

    "UMARIM BU ÖRNEK TÜM TÜRKİYE'YE YAYILIR"

    "Kastamonu'da 4 bin 500 kişilik bir statta önemli bir maç oynandı. Kastamonu, milliyetçi bir damara sahip bir şehir. Dolayısıyla, Amedspor'un gelmesiyle birlikte geçmişte yaşanan Bursaspor maçındaki gibi olayların tekrarlanacağı endişesi vardı. Ancak, bu endişelere rağmen, CHP'li Kastamonu Belediye Başkanı maç öncesinde süreci çok iyi yönetti. Vali ve Emniyet Müdürü de aynı şekilde. Kim olduklarını tanımıyorum ama hepsini tebrik ediyorum. Çünkü, bir krizin önüne nasıl geçileceği konusunda tüm Türkiye'ye örnek olması gereken bir yönetim sergiledi. Kastamonu'nun CHP'li Belediye Başkanı Hasan Baltacı'yı, Kastamonu Valisi'ni ve diğer yöneticileri gerçekten tebrik etmek istiyorum. Çünkü, Kastamonu'da centilmence bir mücadeleyi yönettikleri için. Hem GMG Kastamonuspor'a hem de Amedspor'a karşı, sonuç ne olursa olsun, centilmenliklerini korudukları için. Umarım, bu örnek tüm Türkiye'ye yayılır."

    Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

    İlgili Konular :
    İlgili Haberler

    HABERE YORUM KAT

    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    0 Yorum