Kim şampiyon olmak ister?;

Kim şampiyon olmak ister?

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele veren GMG Kastamonuspor, Amed maçının ardından Play-Off hattına girdi....

Amed Spotif karşısında mağlup olan 74 puanlı Grup'ta ikinci sırada yer alan takımımız, Play-Off'a hazırlanıyor.


KSK NASIL ŞAMPİYON OLACAK?
Evinde ağırladığı Iğdır FK'ya 2-0 mağlup olan lider konumdaki Amed Sportif Faaliyetler, önümüzdeki haftalarda karşılaşacağı Somaspor ve Menemen FK maçlarını kaybederse ve GMG Kastamonuspor'umuz önümüzdeki iki haftada Isparta 32 ve Arnavutköy Belediyespor ile karşılaşacağı maçları galibiyetle sonuçlandırırsa, sezon başından itibaren hedeflediği şampiyonluğu eline alacak.


GMG KASTAMONUSPOR TARAFTARINDAN DESTEK ÇAĞRISI
Sosyal medya hesabından açıkça destek çağrısı yapan GMG Kastamonuspor taraftar sayfası yaptığı paylaşımda, "Son iki maç. Çıkmadık candan umut kesilmez. Maç seyircisiz oynanacak.Şimdi gelelim birlik ve beraberliğe. Hiç bu kadar 1. lige yakın olmamıştık. Belki şampiyon oluruz belki de play off tan çıkarız.

Cengiz Aygün Başkanımız her zaman bu takımın yanında. Ama artık Bu şehirde bulunan Kastamonu Valiliği, Kastamonu Belediyesi , İş insanları , Ticaret Odası , Esnaf Odası, Ticaret borsası, OSB müdürlüğü, Sendikalar, SFC , Kastamonu Entegre herkes bu takımın yanında olmalı, Unutmayın başka Kastamonuspor yok.
Yukarıda saydığımız kuruluşlardan ve İş insanlarından Galibiyet primi ve şampiyonluk primi açıklamalarını istiyor ve bekliyoruz. Haydi Kastamonu şimdi birlik zamanı Takımının yanında ol." ifadelerini kaydetti.

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum