Pastırma ve sucukta Erdem Sepetçioğlu imzası;

Pastırma ve sucukta Erdem Sepetçioğlu imzası

Kastamonu’nun eşsiz lezzetlerinden biri olan çekme helvada yıllardır tercih edilen markaların başında gelen Erdem Sepetçioğlu, Kastamonu’nun önemli yöresel ürünlerinden biri olan pastırma ve sucuk sektörüne de hızlı bir giriş yaptı....

Yakın zamanda satışa sundukları ve büyük ilgi gören pastırma ve sucuk ürünleri üzerine yeni bir proje için çalıştıklarını kaydeden Erdem Sepetçioğlu Şekerleme San. Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adem Bodur, entegre pastırma-sucuk fabrikasının temellerinin yakın zamanda atılacağını belirtti.

Firma, Nasrullah Meydanı’nda, Nasrullah Camii’nin hemen yanında açtığı yeni şubesiyle de müşterilerine, birbirinden lezzetli ürünlerine ulaşmada kolaylık sağlarken, ayrıca usta ellerde yapılıp taş fırında pişirilen meşhur etli ekmek ve pastırmalı ekmek çeşitleriyle de misafirlerinin damaklarını şenlendiriyor. Erdem Sepetçioğlu, Kastamonu’nun tüm yöresel ürünlerine ulaşabilecekleri ve gönül rahatlığıyla alışveriş yapabileceği www.sepetcioglu.com.tr internet sitesiyle de güvenli ve kolay alışveriş imkânı sunuyor.

BODUR; “PASTIRMADA İDDİALIYIZ”

Erdem Sepetçioğlu Şekerleme San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adem Bodur; “Firma olarak pastırma imalatına başlamış bulunuyoruz. Bu güzide lezzetlerin herkes tarafından keşfedilmesi, tüm dünyaya ulaştırılması ve tatması için firma olarak büyük bir özveri ile çalışmaya devam ediyoruz. Perakende mağazalarımızda da pastırma ve sucuk satışına başladık. Bu konuda iddialıyız. Pastırma ile ilgili daha kapsamlı bir çalışma yapmak istedik. Şuanda proje aşamasındayız. Nasip olursa 1-2 ay içerisinde bunun temelini atıp başlayacağız. Buradaki hedefimiz de Türkiye ve dünyaya Kastamonu pastırmasını güzel bir şekilde sunabilmek. Çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Tabi bu geri dönüşler bizleri olumlu anlamda etkilediği için daha güzel ne yapabiliriz, daha çok nerelere ulaşabiliriz diye bunun mücadelesini veriyoruz” dedi. 





Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum