Genç sporcuların hedefleri takdir topladı;

Genç sporcuların hedefleri takdir topladı

Salı Pazarı’nda tezgah başlarında bekleyen genç sporcular dikkat çekiyor. Hem ailesine yardımcı olan hem de antrenmanlarla sporculuk kariyerlerine hazırlanan genç sporcular, ileride kendilerine belirledikleri hedeflerle de takdir topluyor....

YÖRECİ; “BOKS BRANŞINDA ADIMI ÇOK DUYACAKSINIZ”


Kick Boks ve Wushu Kung-fu spor dallarında dereceleri bulunan 18 yaşındaki genç sporcu Hasan Yöreci, pazarda babasına yardımcı oluyor. Yöreci, şimdilerdeyse kendini Boks maçlarına hazırlıyor. Genç sporcunun hedefi ise Tokyo 2028 Boks Olimpiyatları. Kastamonu Salı Pazarı’nda baba mesleği olan pazarcılığı devam ettiren ve babasına bu konuda yardımcı olan genç sporcu Hasan Yöreci, kendisini boks maçlarına hazırladığını belirtti. Sporculuk kariyeri hakkında konuşan Yöreci; “İlk başladığım spor dalı Kick Boks. 6-7 senedir bu sporun içindeyim. 2016 yılında bu spor dalına adımımı attım. 2018 yılına geldiğimizde Kick Boks ve WushuKung-Fu branşlarında dereceler elde ettim. Ancak şu anda Boks'a yönelmiş durumdayım. Kendimi Boks maçlarına hazırlıyorum. Allah'ın izniyle Boks branşında Türkiye'de adımı çok duyacaksınız. Hasan Yöreci , Talha Spor Kompleksi bünyesinde Muhammad Farshad Moghulzada ve Emrah Şahanoğlu hocamıza teşekkürlerimi borç bilirim. Hocalarım ile daha çok ilerleyeceğimize inancım sonsuz” dedi.


SEVİM; “ÇOK İYİ BİR KİCK BOKS HOCASI OLACAĞIM”


Salı Pazarı’nda geçimini fırıncılıkla sağlayan ailesine pazarda ekmek satarak destek olan 12 yaşındaki Yasin Sevim isimli genç sporcu ise hedefinin ileride çok iyi bir Kick Boks hocası olmak olduğunu dile getirdi. Genç Sporcu Yasin Sevim, kendini geliştirmek için antrenmanlarına devam ettiğini belirterek; “Wushu spor dalında ilk başarımı elde ederekTürkiye ikincisi oldum. Hedefim çok iyi birKick Boks hocası olacağım” dedi. 



Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum