KSK galibiyetle dönüyor;

KSK galibiyetle dönüyor

GMG Kastamonuspor deplasmanda Pazarspor'u 1-0 mağlup etmeyi başardı. Kırmızı siyahlılar üst üste 2. galibiyetini alırken bu sezon deplasmanda ilk kez kazandı....

TFF 2’nci Lig’de mücadele eden temsilcimiz GMG Kastamonuspor, dün deplasmanda altıncı hafta müsabakasında Pazarspor ile karşı karşıya geldi.

Temsilcimiz, sahaya Eray Birniçan,  Abdülaziz Solmaz, Berkay Samancı, Ergin Keleş, Erman Bulucu, Faruk Öcal, Şaban Özel, Kadir Keleş, Hakan Olkan, Ayhan Gürbüz, Mehmet Bektaş 11’i ile çıktı.

Müsabaka temsilcimizin 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Müsabakanın ilk yarısında gol sesi çıkmazken soyunma odasına 0-0’lık eşitlikle gidildi. Kırmızı siyahlıların 49’ncu dakikada Pazarspor’lu oyuncu Eyüp Ensar Bozkurt’un kendi kalesine attığı gol ile geldi. Geçen hafta alınan galibiyetin ardından yine kazanan GMG Kastamonuspor, iki maçlık galibiyet serisi yakalarken puanını 8’e yükseltti. Pazarspor ise 1 puanda kalarak ligin dibine demir attı. Temsilcimizde son haftaların formda ismi kaleci Eray Birniçan yine yaptığı kurtarışlarla takımını ayakta tutmayı başardı.

GMG Kastamonuspor bu skorla 2022-2023 sezonunun da deplasmanda ilk galibiyetini aldı Pazarspor’u da ilk kez mağlup etmiş oldu. KSK evinde aldığı 1-0’lık Balıkesir galibiyeti ardından ardından Pazar deplasmanından da 1-0’lık skorla galip ayrılmayı başardı. Kırmızı siyahlılar 28 Eylül Çarşamba günü Türkiye Kupası 2’nci tur karşılaşmasında Nevşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Gazi Stadı’nda oynanacak müsabaka saat 13.00’da başlayacak.

ÖNEMLİ ANLAR

GMG Kastamonuspor’da 31’nci dakikada Şaban Özel ve Erman Bulucu sarı kart gördü.

49’ncu dakikada Faruk Öcal’ın sağ kanattan açtığı ortada Eyüp Ensar Bozkurt’ çarptı ve oyuncu kendi filelerine topu göndermiş oldu.

64’nci dakikada Alptekin Çaylı oyuna dahil olurken, Mehmet Bektaş kenara geldi.

Ayhan Gürbüz 72’nci dakikada yerini Ömer Faruk Yücel’e bıraktı.

80’de ise Abdülaziz Solmaz ve Kadir Keleş’in yerine Ramazan Işık ve İsmail Bilgin oyuna dahil oldu.

Kalecimiz Eray Birniçan 90+1’nci dakikada sarı kart gördü.

İsmail Bilgin ilk kez sahada

GMG Kastamonuspor’un genç oyuncularından İsmail Bilgin profesyonel kariyerinde ilk kez resmi bir maça çıkma sevincini yaşadı. 80’nci dakikada oyuna dahil olan Bilgin, ilave süre ile birlikte yaklaşık 15 dakikada sahada kaldı.

 









Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum