Arama
Arama Sonuçları
Gazi’de kupa heyecanı yaşanacak
GMG KASTAMONUSPOR, TÜRKİYE KUPASI 3. TURUNDA AYVALIKGÜCÜ BELEDİYESPOR’U AĞIRLAYACAK
KSK kalesi, Yasin Davuş’a emanet
Geçtiğimiz sezon Pazarspor forması giyen kaleci Yasin Davuş, GMG Kastamonuspor’a transfer oldu.
Kırmızı Grup’ta son viraja doğru
TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 35'inci hafta, geçtiğimiz haftasonu oynanan karşılaşmalar ile tamamlandı.
KSK bir kez daha BAY geçiyor
GMG Kastamonuspor, ligde 32’nci haftayı maç yapmadan geçecek. Deprem felaketi sonrası ligden çekilen Diyarbekirspor ve Adıyaman FK kulüpleri ile oynayan ekipler, TFF kararı sonrası hükmen (3-0) galip gelerek o haftayı maç yapmadan 3 puan alarak geçeceği açıklanmıştı
2. Lig’de son 7 hafta
GMG Kastamonuspor’un mücadele ettiği TFF 2’nci Lig’de normal sezon heyecanının tamamlanmasına artık 7 maç kaldı.
PFDK’dan KSK’ya ihtar
TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden GMG Kastamonuspor, geride kalan hafta sonu oynanan Vanspor FK maçının ardından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edilmişti.
PFDK’ya sevk edildik
TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden GMG Kastamonuspor, geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda oynanan Vanspor FK müsabakasının ardından Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği’nce Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edildi.
“Kastamonu’da yarım kalan hikayemi tamamlamak istiyorum”
GMG Kastamonuspor teknik direktörü Levent Eriş, art arda oynanacak iki deplasman maçları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu
KSK’da Fethiye hazırlıkları
TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden GMG Kastamonuspor Cumartesi günü oynayacağı Fethiyespor müsabakasının hazırlıklarını sürdürüyor.
KSK’ya forvetlerinden can suyu: 2-0
TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz GMG Kastamonuspor, yirmi beşinci hafta müsabakasında sahasında Pazarspor ile karşı karşıya geldi ve müsabakadan 2-0 galip ayrıldı.
“Güzel günler ve yarınlar bizim olacak”
GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş, dün gerçekleştirilen antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
KSK Pazarspor’a bileniyor
TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden GMG Kastamonuspor’da, hafta sonu oynanacak olan Pazarspor müsabakasının hazırlıkları devam ediyor.
Pazarspor’la 4’üncü randevu
TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden GMG Kastamonuspor, ligde Pazar günü Gazi Stadı’nda Pazarspor ile karşı karşıya gelecek. Bu müsabaka iki takım arasındaki dördüncü randevu olacak.
GMG Kastamonuspor, maç haftasına girdi
TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz GMG Kastamonuspor, liglere verilen aranın ardından yeniden yeşil sahalara dönüyor.
3 haftalık periyod netlik kazandı
TFF 2’nci Lig’de GMG Kastamonuspor’un 24, 25 ve 26’ncı hafta maç programları Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklandı.
KSK Gazi’de Tosya ile antrenman maçı yaptı
TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta yer alan temsilcimiz GMG Kastamonuspor ile ilimiz 1’inci Amatör Küme takımlarından Tosyaspor ile antrenman müsabakası oynadı.
GMG Kastamonuspor 5 Mart’ta sahada
TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden GMG Kastamonuspor, liglere verilen aranın ardından 5 Mart’ta sahasında Pazarspor’u ağırlayarak lige geri dönüş yapıyor.
KSK’nın son transferleri takıma katıldı
Geçtiğimiz günlerde GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün’ün sosyal medya hesabından anlaşma sağlandığını duyurduğu 3 futbolcu Kastamonu’ya gelerek resmi sözleşmeyi imzaladı ve çalışmalara katıldı.
Cengiz Aygün 3 transferi açıkladı
GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün, sosyal medya hesabından kırmızı siyahlıların 3 yeni transferini açıkladı.
KSK Ulusal Kulüp Lisansına kavuştu
GMG Kastamonuspor, Ulusal Kulüp Lisansını aldı. TFF tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda kırmızı siyahlı temsilcimiz gereklilikleri yerine getirmesi sebebiyle Ulusal Kulüp Lisansı almayı başardı.
Gazi’de kritik maç bizim: 2-1
TFF 2’nci Lig’de mücadele eden temsilcimiz GMG Kastamonuspor, Cumartesi günü sahasında on üçüncü hafta müsabakasında Diyarbekirspor ile karşı karşıya geldi ve müsabakadan 2-1 galip ayrıldı.
3 Puan hasreti artık son bulsun
TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta on üçüncü hafta karşılaşmalarının tamamı bugün saat 14.00’da oynanacak. Temsilcimiz GMG Kastamonuspor, Gazi Stadı’nda Diyarbekirspor’u konuk edecek. Karşılaşma saat 14.00’te başlayacak. Kırmızı-Siyahlı temsilcimiz mutlak üç puan parolasıyla maça çıkacak.
KSK KUPADA SAHNE ALIYOR
GMG Kastamonuspor Ziraat Türkiye Kupası’na 2’nci turdan dahil olurken temsilcimiz için serüven bugün başlıyor.
“Her geçen gün takımımız üzerine koymaya devam ediyor”
GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Metin Akpunar, Pazarspor galibiyetinin ardından değerlendirmelerde bulundu.
“Benden bu kadar”
Bugün Kastamonuspor ile karşılaşan ve mağlup olan TFF 2’nci Lig ekiplerinden Pazarspor Teknik Direktörü Mustafa Kalafatoğlu, "Para pul yok. Burası da destek vermiyor. Pazar halkı da destek vermiyor. Tamam o zaman benden de bu kadar" dedi.
KSK galibiyetle dönüyor
GMG Kastamonuspor deplasmanda Pazarspor'u 1-0 mağlup etmeyi başardı. Kırmızı siyahlılar üst üste 2. galibiyetini alırken bu sezon deplasmanda ilk kez kazandı.
KSK Pazar deplasmanında 3 puan kovalayacak
GMG Kastamonuspor yarın deplasmanda Pazarspor ile karşılaşacak.
Ergin attı KSK 3 puana kavuştu
TFF 2’nci Lig’de mücadele eden temsilcimiz GMG Kastamonuspor, dün sahasında Baynet İnşaat Balıkesirspor’u ağırladı.
İlk deplasman Sarıyer
TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden GMG Kastamonuspor, 2022-2023 sezonunun ilk deplasmanına Sarıyer’de çıkıyor. Sarıyerspor ile Yusuf Ziya Öniş Stadı’nda oynanacak müsabaka yarın saat 17.00’da başlayacak.
Yeni sezon için geri sayım başladı
GMG Kastamonuspor’un yeni sezon fikstürü, TFF tarafından gerçekleştirilen fikstür çekiminin ardından belli oldu.