Ankara yolu yarış pisti!;

Ankara yolu yarış pisti!

BÖLGEDE OTURAN VATANDAŞLAR TEDİRGİN, SIKI DENETİM ŞART…...

Saraçlar Mahallesi ve Budamış Mahallesi sınırlarındaki Kastamonu-Ankara yolu güzergahı üzerinde yaşayan vatandaşlar, gece saatlerinde araçların birbiriyle yarıştığını, yaşı küçük çocukların araç kullandığını ve çok yüksek egzoz sesi çıkardıklarını öne sürerek bu durumdan dolayı yaşadıkları sıkıntıları dile getirdi. Vatandaşlar söz konusu durumun kazalara sebebiyet verebileceğini, bu sebeple alanda denetimlerin artırılması gerektiğine vurgu yaptı.



GECE ARAÇLAR YARIŞIYOR

Saraçlar Mahallesi’yle Budamış Mahallesi’ni birleştiren cadde üzerinde, gece araçların yarış yaptığını belirten mahalle sakinleri, özellikle de modifiyeli ve abartı egzozlu araçlar ile motosikletlerin egzoz sesinden rahatsız olduklarını belirttiler. Mahalle sakinleri gece saatlerinde araçların birbirleriyle yarıştığını vurgulayarak, söz konusu durumun kazalara sebebiyet verebileceğini belirtti.

OKUL ÖNLERİNDE MODİFİYELİ ARAÇLAR CİRİT ATIYOR

Öte yandan caddeye bağlı ara yollarda bulunan özellikle de Saraçlar Mahallesi’nde bulunan Pervaneoğlu Ali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde de ehliyeti olmayan, yaşı küçük çocukların araçlarla gezdiği iddia ediliyor. Mahalle sakinleri yaptıkları açıklamada; “Yaşı tutmayan çocuklar arabalarla okul önlerine gelerek yüksek sesle müzik dinliyorlar. Bu araçlar modifiyeli araçlar. Araçların birçoğunda abartı egzoz bulunuyor. Emniyete ihbar etmemize rağmen okul giriş çıkışlarında devriye atılmıyor. Bu durum zafiyettir” dedi.

Hem okul önündeki mevcut durumun hem de cadde üzerindeki durumun rahatsızlık yarattığını söyleyen mahalleliler; “En azından cadde üzerinde polis devriyemiz yok mu? Varsa neden müdahale edilmeyip göz yumuluyor?” ifadeleriyle tepkilerini dile getirdi.


Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum