Kastamonu'da MHP'nin genç adayı Alperen Özmen'den ilk açıklama:;

Kastamonu'da MHP'nin genç adayı Alperen Özmen'den ilk açıklama:

MHP’nin Kastamonu Milletvekili ikinci sıra adayı Alperen Özmen, adaylığın belirlenmesinin ardından ilk açıklamasını yaptı....

Özmen, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

‘’Bilindiği üzere 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri için Partilerin aday adaylığı başvuruları yapılmış ve seçim kanunu gereğince seçime girecek partilerin 9 Nisan 2023 tarihine kadar başvuru yapan adaylar arasından nihai listeyi hazırlamaları istenmiştir. Şahsım da ülkemizin içinde bulunduğu hassas durumun farkında olan bir Türk genci olarak böylesi bir ortamda üzerime düşeni yapmam gerekir şiarıyla" yıllarca içerisinde yetiştiğim, farklı kademelerinde görevler aldığım Milliyetçi Hareket Partisinden aday adaylığı başvurusu yapmış bulunmaktaydım’’ dedi.

Kendisinin ikinci sırada adayı olarak listeye girdiğini hatırlatan Özmen, ‘’ Ülkemiz Türk Asrına hazırlanırken, bölgesinde lider ülke olma yolunda ilerlerken ve Türk düşmanlarının hepsi Cumhur ittifakına, liderimiz Dr. Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a karşı savaş açmışken sorumluluğumun farkında bir Türk genci olarak çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadan; Cumhur ittifakının mecliste daha fazla temsil edilmesi noktasında üzerime düşeni yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.  Ülkü Ocakları ile tanıştığım, Cumhuriyetin 100. Yılında yönetimde olmak gibi büyük hayaller kurmaya başladığım dönemlerden başlayarak üzerimizde emekleri bulunan başkan ve yöneticilerimize, bizleri bugün bulunduğumuz mevkilere ulaşacak ilim ve irfanla donatan kıymetli öğretmenlerimize, bizler için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan kıymetli aileme ve beni her zaman teşvik eden, yol gösteren dostlarıma teşekkür ediyorum.  Her şart ve durumda mensubu olmaktan onur ve gurur duyduğum, farklı kademe ve teşkilatlarında görev almaktan şeref duyduğum Milliyetçi-Ülkücü hareket bizlere hayatımızın her anında övüneceğimiz bir göreve  daha bizleri layık görmüştür. Bizleri bu şerefe layık gören Milliyetçi -Ülkücü Hareketin Bilge lideri Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi başta olmak üzere, genel merkez yöneticilerimize şükranlarımı sunuyorum.  Ve bir kez daha belirtiyorum ki: Var olsun Milliyetçi-Ülkücü hareket, Var olsun Türk'ün bilge lideri Devlet Bahçeli ve var olan Cumhur ittifakı.  Gücümüz yettikçe, dilimiz döndükçe yorulmadan, yıkılmadan üç hilali yükseltmek için mücadeleye devam.

 ALPEREN ÖZMEN KİMDİR?

Aslen Kastamonulu olan Alperen Özmen, Abdurrahmanpaşa Lisesi’nden mezun olduktan sonra Konya Selçuk Üniversitesi’nde Hukuk eğitimi aldı. Ardından memleketine dönen Özmen, Devrekani’de Özmen Hukuk Bürosu’nda avukatlık yapıyor.

 

Lise yıllarında Ülkü Ocaklarında görev almaya başlayan Alperen Özmen, bir önceki dönem MHP İl Başkanı Emin Çınar’ın da yönetiminde yer alıyordu. Hali hazırda Ülkü Ocakları Hukuk Birimi Başkanı olarak görev yapan Özmen, 14 Şubat 1994 doğumlu ve evlidir.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum