29 Ekim 2023’te bir tek terörist bırakmayacağız;

29 Ekim 2023’te bir tek terörist bırakmayacağız

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terörle mücadelede devamlılık vurgusu yaparak, "29 Ekim 2023’te bu ülkenin dağlarında bir tek terörist bırakmayacağız" dedi....

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terörle mücadelede devamlılık vurgusu yaparak, "29 Ekim 2023’te bu ülkenin dağlarında bir tek terörist bırakmayacağız" dedi. Bakan Soylu ayrıca zehir tacirlerini çökertmeye yönelik operasyonlara da devam edileceğinin de altını çizdi.   

Terörle mücadele ile ilgili bilgi veren Bakan Soylu, “Terörle olan bu mücadele devam etmemiş olsaydı, Hakkari’nin karşısındaki Hakurk'tan, Hatay'ın karşısındaki Afrin'e kadar bir terör koridoru kuracaklardı. Buna müsaade edilmedi. Bugün ne diyorlar? Tayyip Erdoğan gitsin diyenler, bugün ne diyorlar, Kuzey Irak'ta Kuzey Suriye'de operasyonlar sona erecek diyorlar. Ne olacak biliyor musunuz? Orası PKK'nın ve PYD'nin Türkiye'yi tam anlamıyla büyük bir maliyetle karşı karşıya bırakabilmek için kullandığı bir alan haline gelecek. PKK'yı çökertme operasyonumuza engel olacak. Bundan 5-6 yıl önce Kato Dağı'na gittiğimde oradaki mağaralarda yüzlerce terörist eğitim alıyordu. Şimdi orada bir tek ay yıldızlı bayrak var. Tendürek Dağı'nın tepesinde ay yıldızlı bayrak var. Türkiye'deki dağlarda terörist sayısı son 6 yılda 15 Temmuz'dan sonra Cumhurbaşkanımızın yönetimindeki bu teröre karşı ortaya konulan bütün operasyonlarda çift rakamlı sayıya düştü. 29 Ekim 2023’de bu ülkenin dağlarında bir tek terörist bırakmayacağız” diye konuştu. (iha)

Kaynak: İHA

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum