Yelis, Sultangazi’de hemşehrileriyle buluşacak;

Yelis, Sultangazi’de hemşehrileriyle buluşacak

Hemşerileri ve partililerle buluşacak olan Ahmet Yelis, burada halka hitap edecek....

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul 2. Bölge 1. Sıra Milletvekili Adayı Kastamonulu hemşerimiz Ahmet Yelis, 30 Nisan Pazar günü saat 11.00’de Sultangazi ilçesinde hemşerileri ve partililerle buluşacak. Yelis; “Büyük ailemle buluşma heyecanım da İstanbul’da yalnız olmadığımızı göstereceğimizden çok mutluyum” dedi.

İstanbul Sultangazi’de ilçesinde bulunan Ramazan Çadırı Etkinlik alanında hemşerileri ve partililerle buluşacak olan Ahmet Yelis, burada halka hitap edecek.

Yelis; “BBP olarak kurucu genel başkanımız, şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun vatan ve millet bekası ile yoğrulmuş dava anlayışı, bugün değerli genel başkanımız Mustafa Desteci ile sarsılmadan devam etmektedir. 30 yıllık siyasi hayatımda her seçimde milletinin teveccühünü kazanmak için çalışmalar yürüterek bugünlere geldik.  Bu seçim döneminde de çalışmalara hız kesmeden devam etmekteyiz. 30 Nisan Pazar günü tüm ilçelerimizde bulunan siz değerli hemşerilerimizi ve seçmenlerimizi Sultangazi’de görmek benim için büyük bir onur olacak. Büyük ailemle İstanbul’da yalnız olmadığımızı göstermemiz lazım” dedi. 

Kaynak: İstamonu

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum