KSK, perdeyi Gazi’de kapatıyor;

KSK, perdeyi Gazi’de kapatıyor

GMG KASTAMONUSPOR, KIRŞEHİR FK İLE BUGÜN KENDİ SAHASINDA SEZONUN SON MAÇINI OYNAYACAK...

GMG Kastamonuspor’un da mücadele ettiği TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta normal sezon, 38’inci hafta maçlarıyla sona erecek. GMG Kastamonuspor, 2022-2023 sezonunun son maçında Kırşehir Spor Futbol Kulübü’nü konuk edecek. Bugün Gazi Stadı’nda oynanacak GMG Kastamonuspor-Kırşehir Spor Futbol Kulübü maçı saat 15.00’te başlayacak.

GMG Kastamonuspor ile Kırşehir ekibi arasında oynanacak karşılaşma öncesinde kırmızı-siyahlı temsilcimiz 40 puanla 15’inci sırada yer alıyor. Kırşehir Futbol Spor Kulübü ise topladığı 48 puanla ligde 11’inci sırada bulunuyor.

Bugün Gazi Stadı’nda oynanacak müsabaka iki takım için de prestij anlamı taşıyor. GMG Kastamonuspor’un da Kırşehir temsilcisinin de ligden düşme korkusu, lig yükselme ya da play-off şansı bulunmuyor.

Kümede kalmayı haftalar öncesinde garantileyen GMG Kastamonuspor ve Kırşehir, ligde kalmayı garantiledikten sonra genç kadrolarla mücadele etmeye başladı. Genç kadrolarla mücadele etmeye başlamadan önce, ligin ikinci devresinin en çok puan toplayan takımları arasında yer alan Kırşehir, Kastamonuspor maçında tecrübeli oyunculara da yer verebilir.

RAKİPTE TANIDIK İSİMLER

Kırşehir’in kadrosunda yer alan Kastamonulu oyuncular kaleci Mücahit, Faruk Öcal ve Muhammet Haşim Çoban’ın bugün oynanacak karşılaşmada forma giymesi ve Kastamonuspor’a rakip olması bekleniyor.

Kastamonuspor’la Bölgesel Amatör Lig ve 3’üncü Lig şampiyonluğu yaşayan Teknik Direktör Ahmet Duman, an itibariyle Kırşehir Futbol Spor Kulübü’nü çalıştırıyor. Şampiyon teknik adam, ilk kez Kastamonuspor’a rakip olacak.

Maç öncesinde açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Ahmet Duman, Kastamonu’daki dostlarını göreceği için mutlu olduklarını ve karşılaşmanın dostane bir şekilde geçmesi temennisini aktardı.

GMG Kastamonuspor ile Kırşehir Futbol Spor Kulübü arasındaki karşılaşmayı Kocaeli’nden Abdülbaki Ayyıldız yönetecek. Ayyıldız’ın yardımcılıklarını Bursa’dan Oğuzhan Yazır ve Eskişehir’den Bedirhan Soydemir yapacak. Maçın dördüncü hakemiyse Balıkesir’den Talha Öztürk olacak.

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum