Ekmekci: Milletimiz istikrardan yana;

Ekmekci: Milletimiz istikrardan yana

Cumartesi günü İnebolu'yu ziyaret eden Milletvekili Ekmekci, Pazar günü ise Devrekani’de temaslarda bulundu....

AK Parti Kastamonu Milletvekili Av. Fatma Serap Ekmekci Cumartesi günü İnebolu, Pazar günü ise Devrekani’de temaslarda bulundu. Kurum ve esnaf ziyaretleri yapan Av. Ekmekci, 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci turu için çalışmalarını sürdürdü.

“HALKIMIZIN TERCİHİ CUMHURBAŞKANIMIZDAN YANA”

İkinci tur seçiminin de tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de yüksek katılım ve demokrasi şenliği havasında geçeceğinden ve yine bir demokrasi deneyiminden başarı ile çıkılacağından şüphe duymadığını ifade eden Ekmekci, “Milletimizin olgunluğu her türlü takdire değer. Yine dünyaya örnek bir demokrasi deneyimi ile seçimden çıkacağız. İnebolu ve Devrekani temaslarımda halkımızın büyük oranda Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan yana tercih kullanacağını gördüm. İnebolu’da İGM Başkanı sayın Güray Parçal, Devrekani ziyaretimde Milletvekilimiz sayın Hakkı Köylü ve partililerimizle birlikte temaslarda bulunduk.  İlk tur seçim sonuçlarına göre çok daha üstte bir oranla seçimi Kastamonu’da tamamlayacağımıza inanıyorum. Milletimiz istikrardan yana. AK Parti’nin 21 yıllık iktidarı en önemli referansı. Geleceğe güvenle bakmanın adresi AK Parti. İttifak ortağı partilerimizle ilimizin dört bir yanında seçim çalışmamızı eksiksiz ve asla rehavete düşmeden sürdürüyoruz” dedi.


“İLÇELERİMİZİN KALKINMA VE GELİŞME POTANSİYELLERİNİ YEREL DİNAMİKLERLE MASAYA YATIRIYORUZ”

Cumhurbaşkanlığı Seçimi ikinci turu için ziyaret ettiği ilçelerde yerel yönetim ve meslek odalarını ziyaret ettiğini kaydeden Ekmekci, “28 Mayıs’ın ardından Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yeni kabine kurulacak. Kastamonu’nun ekonomik kalkınma ve sosyal gelişme kulvarlarındaki taleplerini hızla karşılamak için yola çıkacağız. Gittiğim ilçelerde esnaf ziyaretleri ile halkımızın nabzını tutuyorum, yerel yönetim ve meslek odalarını ziyaret ederek ilçenin potansiyellerini ve yol haritasını masaya yatırıyoruz. Her kurum ve kuruluştan talep dosyası istiyorum. Birlikte çalışacağız. Yerel dinamikler ile istişare, işbirliği ve imece içinde her ilçemizin yanında ve destekçisi olacağım” açıklamasında bulundu. 



Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum