Belet: Final serisini kupayla noktalayacağız;

Belet: Final serisini kupayla noktalayacağız

Kastamonu Belediyespor Antrenörü İbrahim Belet; "Önümüzdeki iki maçı da kazanarak final serisini kupayla noktalayacağız."...

Kastamonu Belediyespor Antrenörü İbrahim Belet, Kadınlar Hentbol Süper Lig Play-Off final serisi birinci maçında Antalya’da Konyaaltı Belediyesi’ne karşı aldıkları galibiyet sonrasında açıklamalarda bulundu.

Belet, açıklamasında; “Böyle bir oyuncu grubunun antrenörü olmaktan son derece gururluyum. Oyuncu arkadaşlarım gerçekten çok zor bir işi başardılar, başarıyorlar ve başaracaklar. 3’ü kaleci olmak üzere 11 sporcuyla, yani oyuncu anlamında yalnızca 2 değişiklik yapabildiğimiz bir süreci yaşıyoruz. Oyun içerisinde rakiplerin hamlelerine karşılık vermekte sayısal olarak dezavantajlı olsak da, arkadaşlarım çok fedakarca bir mücadele ortaya koyarak bu açığı kapatıyorlar. Onlara çok teşekkür ediyorum. Konyaaltı Belediyesi’yle oynadığımız maç beklediğimiz gibi zor geçti. Kazanmayı bildik ve şimdi serinin ikinci ve üçüncü maçını kendi evimizde oynayacağız. İlk maçta alınan galibiyet, bu iki maça da umutla bakmamızı sağladı. Umuyorum ki önümüzdeki iki maçı da kazanarak final serisini kupayla noktalayacağız.”

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum