‘İnsan hayatını nerede idame ettirirse dünyayı oradan ibaret sanıyor’;

‘İnsan hayatını nerede idame ettirirse dünyayı oradan ibaret sanıyor’

Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar, sosyal medya hesaplarından Portekiz’deki teknik geziden fotoğraf paylaştı....

Pınarbaşı, Şenpazar ve Cide yerel Eylem grubu ile yapılan yurtdışı teknik gezi devam ediyor.  Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar, sosyal medya hesaplarından Portekiz’deki teknik geziden fotoğraf paylaşarak, “İnsan hayatını nerede idame ettirirse dünyayı oradan ibaret sanıyor.” dedi.

Cide Yerel Eylem Grubu ile Çatalzeytin Yerel Eylem Grubu incelemelerde bulunmak üzere Portekiz'e gitti. Düzenlenen inceleme gezisine Şenpazar Belediye Başkanı Cem Çınar ile Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar da katılım sağladı. Kastamonu'dan Portekiz'e giden heyet Portekiz'de teknik incelemelerde bulunacak. 

Pınarbaşı, Şenpazar ve Cide yerel Eylem grubu ile yapılan yurtdışı teknik gezi devam ediyor.  Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar, sosyal medya hesaplarından Portekiz’deki teknik geziden fotoğraf paylaşarak, “ İnsan hayatını nerede idame ettirirse dünyayı oradan ibaret sanıyor. Gezdiğimiz gördüğümüz yerler hayata bakışımızı etkiliyor. Bu anlamda hem tecrübe hem de kültür çeşitliliğini yaşama fırsatı buluyoruz.”


Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum