Bahçeli'den yerel seçim mesajı: Mevcut belediyelerimizi koruyacağız;

Bahçeli'den yerel seçim mesajı: Mevcut belediyelerimizi koruyacağız

Aralarında Kastamonu Belediyesi'nin de olduğu mevcut MHP'li belediyelerin devamı için çalışılacağını kaydeden Bahçeli, muhalefetin elindeki belediyeleri almanın da boyunlarının borcu olduğunu söyledi....

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçimlere yönelik hedef ve stratejilerine dikkat çekti. Aralarında Kastamonu Belediyesi'nin de olduğu mevcut MHP'li belediyelerin devamı için çalışılacağını kaydeden Bahçeli, muhalefetin elindeki belediyeleri almanın da boyunlarının borcu olduğunu söyledi.

MHP Lideri Bahçeli, şöyle konuştu; "Her an seçim olacakmış gibi bütün demokratik ihtimallere hazır olmak zorundayız. Mahalli idareler seçimleri 31 Mart 2024'te yapılacaktır. MHP bu seçimlere hazırlık sürecini başlatmıştır. Mahalli idareler seçimlerinde takip edeceğimiz 1. stratejik hedefimiz mevcut belediye başkanlarımızı muhafaza ederek bunun üzerine yenilerini hatta daha çoğunu eklemektir. Hedefimiz Cumhur İttifakı'nın doğasına hareket edip muhalefetin yönetimindeki belediyelerin hallerine son vermektir. 14 Mayıs ve 28 Mayıs'ta elde edilen demokratik başarıyı mahalli idarelerle perçinlemek boynumuzun borcudur. İstanbul, Ankara, İzmir büyükşehir belediyeleri başta olmak üzere diğer tüm büyükşehir belediyelerinin, il, ilçe ve belde belediyelerinin Türkiye'nin yükselen itibarına müzahir şekilde yönetilmesi tarihi önemdedir." 

Kaynak: Mynet

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum