‘Çöpe atacak tek kuruşumuz yok!’;

‘Çöpe atacak tek kuruşumuz yok!’

CENGİZ AYGÜN’DEN ‘KSK’ MESAJLARI... “Birçok futbolcuya teklifimizi yaptık, sabırla geri dönüşlerini bekliyoruz. Bu dönem, ağırlıklı olarak kaliteli gençlere yönelme eğilimindeyiz. Şampiyonluktan asla vazgeçmiş değiliz, ancak bunun için çöpe atacak tek kuruşumuz yok. Teknik heyetimizle sürekli iletişim halindeyiz, sabırla, dikkatle yürüyoruz. İlk etap kampımız 17 Temmuz’da Kastamonu Amorium Otel’de başlayacak.”...

GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün, Antalya’da sürdürdüğü transfer mesaisine ilişkin yeni açıklamalarda bulundu. Transfer sürecine ilişkin mesajlar veren Aygün, şampiyonluk hedefinden asla vazgeçmediklerini, ancak bunu yaparken de çöpe atacak tek bir kuruşlarının olmadığının altını bir kez daha çizdi.

Cengiz Aygün, basın açıklamasında şunları söyledi: “GMG Kastamonuspor Kulübü olarak birçok futbolcu ile halen temastayız. Ancak açıkçası havada uçan fiyatlar nedeniyle bir süredir beklemeye geçtik. Birçok teklifimiz var, halen sabırla bazı oyuncuların cevaplarını bekliyoruz. Bu dönem ağırlıklı olarak kaliteli gençlere yönelme eğilimindeyiz. Bu şekilde önümüzdeki yıllarında çatı kadrosunu oluşturmak temel prensibimiz olacak. Bu sezon harmanlanmış gençlerle oynayacağız. Camia olarak şampiyonluk hedefinden asla vazgeçmiş değiliz. Hedefimiz şampiyonluk ancak bunu yapacağız diyerek daha öncede söylediğim gibi çöpe de atacak tek kuruşumuz yok. Teknik Direktörümüz Levent Eriş ve teknik heyetimizle ile de sürekli iletişim ve istişare halindeyiz. Teknik heyetimizle uzun süredir Antalya’da beraberdik ve kendileriyle her şeyi tek tek değerlendirdik. Sabırla, dikkatle yürüyoruz. Sevgili Kastamonulu hemşehrilerim sürprizlerimizi beklemeye devam etsin. Ayrıca 17 Temmuz itibariyle ilk etap kampı için takımımız Kastamonu’da toplanacak ve ilk etap kampımız Amorium Otel’de başlayacaktır.” 

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum