Başkan Vidinlioğlu, MHP’lilere projelerini anlattı;

Başkan Vidinlioğlu, MHP’lilere projelerini anlattı

Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, göreve geldiği 2019 yerel seçimlerinden bu yana yapılan çalışmalar ve önümüzdeki süreçte hayata geçirilecek projelerle ilgili partisinin teşkilatlarına bilgiler verdi....

Önümüzdeki yıl Mart ayında yapılması planlanan yerel seçimlere yönelik partiler ve muhtemel adayların çalışmaları hız kazandı.

Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu da, göreve geldiği 2019 yerel seçimlerinden bu yana yapılan çalışmalar ve önümüzdeki süreçte hayata geçirilecek projelerle ilgili partisinin teşkilatlarına bilgiler verdi.


MHP İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda Başkan Vidinlioğlu, 4 yıl boyunca yapılan çalışmaları anlattı.

Toplantıyla ilgili açıklamada bulunan Vidinlioğlu; “Evimiz, otağımız olan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı’nda İl Başkanımız sayın Emre Şahin’in ev sahipliğinde Merkez İlçe Başkanımız sayın Hüseyin Kapulu, partililerimiz, dava arkadaşlarımız ve ülküdaşlarımız ile bir araya gelerek Kastamonu Belediyesi olarak görev yaptığımız 4 yıl boyunca ilimize kazandırdığımız projelerimiz ile ilgili bilgiler verdik. Kutlu davamıza gönül vermiş kardeşlerimizle sohbet ettik. Biz, Ülkücü Hareket olarak vatan ve millet sevdasıyla birbirine kenetlenmiş büyük bir aileyiz. Rabbim, ‘Halka hizmet etmek Hakk’a hizmet etmektir’ şiarıyla çıktığımız bu yolda dava arkadaşlarımız ile Kastamonu’muza nice hizmetler yapmayı bizlere nasip eylesin. Başta İl Başkanımız sayın Emre Şahin olmak üzere partimizin değerli yöneticilerine, teşkilat üyelerimize ve dava arkadaşlarıma ilgilerinden ötürü şükranlarımı sunuyorum” dedi. 




Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum