‘Elbette adayım!’;

‘Elbette adayım!’

BAŞKAN VİDİNLİOĞLU, SEÇİM STARTINI MHP İL BAŞKANLIĞINDAN VERDİ...

Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu önceki gün parti binasında gerçekleştirdi olduğu toplantı ile seçim çalışmalarının startını verdi.

MHP Kastamonu İl Başkanlığında önceki akşam bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştiren Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, yerel seçimler için çalışmalarının başladığını da buradan duyurdu. MHP İl Başkanlığında İl Başkanı Emre Şahin ile il yönetimi, MHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Kapulu, merkez ilçe yönetimi ve partililerin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda Başkan Vidinlioğlu ilk olarak göreve geldiği günden bugüne kadar yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgilendirme sunumu yaptı.

Başkan Vidinlioğlu Kastamonu’ya hizmet noktasında tüm zorluklara rağmen büyük bir azimle çalıştıklarını ifade ederek; “Biz ‘sevdamız Kastamonu’ diyerek çıktığımız hizmet yolunda şehrimizin ve hemşehrilerimizin gece gündüz hizmetindeyiz. Göreve gelişimizin üzerinden 4 yılı aşkın bir süre geçti. Bu süreçte memlekete hizmet aşkımız katlanarak devam etti. Bununla birlikte tabi birçok olumsuz hadiseleri de hep birlikte üzülerek yaşadık. Pandemi, deprem, sel gibi durumlarda da bir ve beraber olarak şehrimiz ve ülkemiz için mücadele ettik. Tüm bunlara rağmen Kastamonu’muzun gelişimi için var gücümüzle çalıştık” dedi.

“ELBETTE ADAYIM”

Önümüzdeki yerel seçimlere ilişkin olarak da değerlendirmelerini sürdüren Vidinlioğlu; “Çok sık karşılaştığım bir soru oluyor. ‘Aday mısınız?’ diyorlar. Bunu daha önceden ifade etmiştim. Elbette adayım. Gönlümdeki Kastamonu sevdası hiçbir zaman eksilmedi. Aksine arttı, katlandı. O sebeple de ben şehre hizmet etmeye; hemşehrilerimin huzuru, mutluluğu ve refahı için çalışmaya adayım. Rabbim bu yolda bizlerin yar ve yardımcısı olsun. Bugüne kadar Kastamonu’muza büyük bir aşkla hizmet ettik. İnşallah bundan sonra da hemşehrilerimin desteği ile hizmet yolculuğumuz devam edecektir” dedi. 

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum