Mehmet'imizi uğurlayalı tam 6 yıl oldu;

Mehmet'imizi uğurlayalı tam 6 yıl oldu

Mehmet Seyitoğlu'nu 23 Temmuz 2017'de elim bir kaza sonucu kaybedişimizin yıldönümünde bir kez daha özlemle anıyoruz....

Tam 6 yıl oldu... Kastamonu basınının en sevilen yüzüydü. 6 yıl önce, 24 yaşında aramızdan ayrıldı.

Mehmet Seyitoğlu'nu 23 Temmuz 2017'de elim bir kaza sonucu kaybedişimizin yıldönümünde bir kez daha özlemle anıyoruz.

Kastamonu Açıksöz ve Doğrusöz gazetelerinde görev yapan ve vatani vazifesini yerine getirmek için birliğine teslim olmasına sadece 1 hafta kala arkadaşlarıyla gittiği Sinop'tan Kastamonu'ya dönüşünde geçirdiği kazada hayatını kaybeden Mehmet Seyitoğlu, vefatının 6’ncı yılında bir kez daha meslektaşları ve tüm sevenleri tarafından anılıyor.

3 AĞUSTOS'TA ASKERE GİDECEKTİ

Hafta sonu tatili için arkadaşlarıyla Sinop'a giden Seyitoğlu ve arkadaşlarının içinde bulunduğu otomobil, Kastamonu'ya dönüşte saman balyası yüklü traktör ile çarpışmış, ağır yaralanan Seyitoğlu, kaldırıldığı Sinop Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti. Yaralanan 3 arkadaşı ise tedavilerinin ardından taburcu olmuştu.

3 Ağustos 2017'de vatani görevini yapmak üzere Bilecik'teki birliğine teslim olmaya hazırlanan Mehmet Seyitoğlu'nun acı kaybı, gazeteci arkadaşları ve tüm Kastamonu'da büyük üzüntüye neden olmuştu.

Kastamonu Açıksöz Gazetesi olarak, 6 yıldır acısı bir an olsun dinmeyen Mehmet'imizi bir kez daha rahmetle anıyoruz. Mekanın cennet olsun... 

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum