İnebolu'da 50 yıl su sorunu olmayacak;

İnebolu'da 50 yıl su sorunu olmayacak

İnebolu ilçesinde, yaklaşık 50 yıllık su ihtiyacını ortadan kaldıracak olan Sökü Göleti'nin temeli atıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan İnebolu Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay; " İlçenin ilk etapta 50 yıllık su ihtiyacını karşılayacak. İlçenin ilk etapta 50 yıllık su ihtiyacını karşılayacak. Devletimizden Allah razı olsun. Onların destekleriyle bu aşamaya geldi" dedi....


KÖMÜRCÜ; "SELLE İLGİLİ ÇALIŞMALARIMIZA DA ÇOK BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK"

AK Parti İnebolu İlçe Başkanı Mehmet Ali Kömürcü yaptığı açıklamada;  "İnebolu'nun en büyük sorunlarından biri olan su sorununu yaptığımız göletle sona eriyor. Bu aynı zamanda selle ilgili çalışmalarımıza da çok büyük bir katkı sağlayacak. Yaparsa AK Parti yapar diyorum herkesten Allah razı olsun" ifadelerine yer verdi.


ÖZAY; "HAYATA GEÇTİKTEN SONRA İLÇEMİZDE SU PROBLEMİ KALMAYACAK"

İnebolu Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay da şu ifadelere yer verdi;  "2019 yılında başladığımız, Cumhurbaşkanımız ve Tarım Bakanlığımızın destekleriyle bu aşamaya gelen ihalesi tamamlanan il yönetimimiz, ilçe yönetimimiz, gençlik kollarımız, kadın kollarımız, hepimizin isteği olan İnebolu Sökü Göleti Allah'ın izniyle bugün vücut bulmaya başladı. Taban zeminini atıyoruz. 30 metre civarında bir tabana sahip olacak. Tamamı 28 metre gövde yüksekliği, 132 metre gövde genişliği olacak. İlçenin ilk etapta 50 yıllık su ihtiyacını karşılayacak. Bugün hava şartları Karadeniz bölgesinde her ne kadar yağışlı olsa da suyu kontrol edemediğimiz için sıkıntılar yaşıyoruz. Allahın izniyle Sökü Göletimiz hayata geçtikten sonra ilçemizde su problemimiz olmayacak. Devletimizden Allah razı olsun. Onların destekleriyle bu aşamaya geldi. Allah inşallah bittiğini görmeyi de hepimize nasip eder. İlçe halkımıza hayırlı uğurlu olsun. Tüm teşkilatıma çok teşekkür ediyorum." dedi. 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum