TRADE’F2023 başladı;

TRADE’F2023 başladı

Türkiye-Orta Doğu ve Afrika Ülkeleri Ticaret Fuarı (TRADE’F2023) İstanbul Fuar Merkezi 3. Hol’de açıldı....

Türkiye-Orta Doğu ve Afrika Ülkeleri Ticaret Fuarı (TRADE’F2023) İstanbul Fuar Merkezi 3. Hol’de açıldı.


İstamonu Fuarcılık tarafından ilki geçen sene Kastamonu’da düzenlenen TRADE’F Fuarı’nın bu yıl ikincisi İstanbul’da düzenlendi. Uluslararası katılımcı ve ziyaretçilerin olduğu karma ticaret fuarında, kamu kurumlarının yanı sıra eğitim, turizm, ahşap, bilişim, çevre, enerji, elektrik, gıda, inşaat, makine, maden, mimarlık, otomotiv, plastik, sağlık, tarım ve tekstil gibi Türkiye’nin lokomotif sektörlerinde faaliyet gösteren firmalar ürünlerini sergiliyor.


Türkiye, Ortadoğu ve Afrika ticaretinde önemli bir adım olarak değerlendirilen, Türkiye’de düzenlenen 444 Fuar arasında bulunan ve 4 genel fuardan biri olan TRADE’F2023, ülkelerin yeni ticaret kanalları oluşturmak için dünyanın en zengin coğrafyalarından olan Ortadoğu ve Afrika Ülkeleri ile Türkiye’de bulunan iş insanlarını bir araya getirecek.


İş geliştirme platformunun oluşturulduğu TRADE’F2023 Fuarı, tüm katılımcılara, yerli ve uluslararası ziyaretçilere yeni iş ve iş birliği olanakları sunarak katılımcılarını tatmin eden bir fuar oldu. Fuarda yerli markaların yanında çok sayıda yabancı firmalar, Ortadoğulu ve Afrikalı alım heyetleri ile bir araya gelecek.


Turizm çeşitliliği, keşfedilmemiş güzellikleri, tarımın, sanayinin birlikte geliştiği ve ekonomiye önemli katkılar sunduğu mahalli ve yerel idare birimleri, sanayi ticaret odaları, kalkınma ajansları, özel kurum kuruluş ve iş dünyası derneklerinin birlikte hareket ettiği TRADE’F2023, ülkemiz adına gerçek bir tanıtım ve iş forumu olma özelliği taşıyor. Meset Yapı ve Meset Mimarlık’ın ana sponsoru olduğu TRADE’F2023 Fuarı'na 90'dan fazla yerli ve yabancı firmalar katılım sağladı. 




Kaynak: İstamonu

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum