Okullar açıldı, yine çözülmedi!.. Bu neyin inadı?;

Okullar açıldı, yine çözülmedi!.. Bu neyin inadı?

Kastamonu il merkezinde vatandaşların ve okula giden öğrencilerin kullandığı çay kenarındaki yaya yolu tehlike saçmaya devam ediyor....

Kastamonu il merkezinde vatandaşların ve okula giden öğrencilerin kullandığı çay kenarındaki yaya yolu tehlike saçmaya devam ediyor.


Geçtiğimiz Haziran ayında gündeme getirdiğimiz ama aylar geçmesine rağmen bir türlü çözüm için inatla adım atılmayan konuyla ilgili bölgede yaşayan vatandaşlar, yolun altında bulunan istinat duvarının da çökme riskinin bulunduğunu ve bariyer  bulunmadığını söyleyerek çözüm bulunmasını istiyor.

Kastamonu il merkezi İnönü Mahallesi Halil Rıfat Paşa Caddesi’nde geçen Karaçomak Çayı'nın istinat duvarı çökme tehlikesi taşıyor. İstinat duvarı üzerinde bulunan ve okula gitmek isteyen öğrencilerle her gün onlarca vatandaşın kullandığı yol ise tehlike saçıyor. Alt kısmında çökmelerin meydana geldiği yol kenarında hiçbir bariyer bulunmaması ve önlem alınmaması ölüme davetiye çıkartıyor. Bölgede yaşayan vatandaşlar, çay kenarında bulunan yolun bölgedeki 3 okulda eğitim gören öğrenciler tarafından sık sık kullanılmasına rağmen hiçbir önlemin alınmadığını belirterek, çözüm bulunmasını istedi.

11 Eylül Pazartesi günü itibariyle başlayan yeni eğitim-öğretim yılı nedeniyle her gün yüzlerce öğrencinin kullanmak zorunda kaldığı yolun ne zaman düzeltileceğini soran vatandaşlar "Bu kadar şikayet varken, defalarca gazetelerde, sitelerde haberi yayınlanmışken, hala neden adım atılmıyor, bu neyin inadı?" diye sordu. 



Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum