Kastamonu'da kaza: 2 yaralı 1 firari;

Kastamonu'da kaza: 2 yaralı 1 firari

Kastamonu’da iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada anne ve kızı yaralandı. Diğer araçta bulunan şahıslar ise anne ve kızını yaralı halde bırakıp olay yerinden kaçtı....

 

Kaza, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Şehit Bülent Gider Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hicran Ç. idaresindeki otomobil ile karşı yönden gelen ve sürücüsü tespit edilemeyen otomobil kafa kafaya çarpıştı. 

ARACI BIRAKARAK KAÇTI!

Çarpmanın etkisi ile otomobilin tekerleği yerinden çıkarak metrelerce sürüklendi. Kazada sürücü Hicran Ç. ile kızı B.Ç. yaralandı. Diğer otomobilde bulunan 2 kişi ise aracı bırakarak kaçtı. Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Polis ekipleri tarafından yapılan incelemelerin ardından otomobiller çekici yardımı ile caddeden kaldırıldı.


Polis ekipleri anne ve kızının bulunduğu otomobille çarpıştıktan sonra kaçan iki şahsın yakalanması için çalışma başlattı.


Kaynak: İHA

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum