Kastamonu için 'çılgın' öneri;

Kastamonu için 'çılgın' öneri

Kastamonu eski Belediye Meclis Üyesi Yeşilay KAstamonu Şube Başkanı Mimar İzzet Serhat Köylü'nün paylaşımı dikkat çekti. Köylü yapay zeka ile oluşturulan ve çay boyunu anımsatan resmi; "Budamış-Dereköy Hattı. Bir fikir olsun" ifadeleriyle paylaştı....

AK Parti Belediye Meclis Üyesi Sinan Savaş da, İzzet Serhat Köylü'nün bu paylaşımına atıfta bulunarak; "İzzet Serhat Köylü Bey’in paylaşımı ile yapay zekanın şehir projeleri, mimari projeler ve alt yapı ve üst yapı projelerinde nasıl bir fark yarattığını ve geleceği nasıl şekillendirdiğini görüyoruz. Gelecekte daha fazla projeyi birlikte hayata geçirmek dileği ile" dedi.

SAVAŞ; "YAPAY ZEKA, ŞEHİRLERİMİZİ DAHA AKILLI, SÜRDÜRÜLEBİLİR VE YAŞANABİLİR HALE GETİRMEMİZE YARDIMCI OLACAK"

İzzet Serhat Köylü'nün paylaşımına atıfta bulunarak açıklama yapan AK Parti Belediye Meclis Üyesi Sinan Savaş; "Yapay Zeka ile geleceği şekillendirebiliriz. İzzet Serhat Köylü Bey’in paylaşımı ile yapay zekanın şehir projeleri, mimari projeler ve alt yapı ve üst yapı projelerinde nasıl bir fark yarattığını ve geleceği nasıl şekillendirdiğini görüyoruz. Şehirler için akıllı çözümler üretebiliriz, yapay zeka, şehirlerin verilerini analiz ederek trafik akışını optimize edebiliyor, enerji tüketimini azaltıyor ve çevresel sürdürülebilirlik için katkı sağlayacak metodlar sağlıyor. Şehirlerimizi daha yaşanabilir hale getiriyor. Yapay zeka, mimarlar için tasarım ilhamı sunuyor. Fotoğrafları inceleyerek benzer projeleri ve tarzları öneriyor. Bu, mimari proje oluşturan kişiler için yaratıcılığınızı teşvik edebilecek bir özellik. Yapay zeka, şehirlerimizi daha akıllı, sürdürülebilir ve yaşanabilir hale getirmemize yardımcı olacaktır. Gelecekte daha fazla projeyi birlikte hayata geçirmek dileği ile!"


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum