İl Müdürü Gümüş, çocuklarla aynı sıralarda...;

İl Müdürü Gümüş, çocuklarla aynı sıralarda...

Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, Daday ilçe ziyareti kapsamında Daday Miralay Halit Bey İlkokulu'nu ziyaret etti. İl Müdürü Gümüş, öğrencilerle aynı sıralara oturarak onlarla sohbet etti. Gümüş, ziyaret değerlendirmesinde; "Sizler Türkiye Yüzyılı'nın geleceğisiniz ve şimdiki çalışmalarınızın karşılığını gelecekte alacaksınız" dedi....

" SİZLER TÜRKİYE YÜZYILI'NIN GELECEĞİSİNİZ"

Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş Daday Miralay Halit Bey İlkokulunu ziyaret etti. Daday Miralay Halit Bey İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri ile bir araya gelen İl Müdürü Gümüş öğrencilerle aynı sıralara oturarak onlarla sohbet etti. İl Müdürü Gümüş açıklamasında; "Sizlerin burada mutlu olması bizleri de mutlu ediyor. Sizler Türkiye Yüzyılı'nın geleceğisiniz ve şimdiki çalışmalarınızın karşılığını gelecekte alacaksınız. Sizleri geleceğin müdürü, sosyoloğu, psikoloğu ve öğretmeni olarak görmek de bizleri mutlu edecek" dedi.  Kitap okumanın önemine dikkat çeken İl Müdürü Gümüş öğrencilere derslerinde başarılar diledi.


İl Müdürü Gümüş, daha sonra okulları gezerek fiziki yapı ve donanımıyla ilgili incelemelerde bulundu. Ziyaretinin sonunda öğretmenler odası buluşması kapsamında öğretmenlerle bir araya gelen Gümüş, eğitim öğretim süreçleri, akademik başarının artırılmasına yönelik çalışmalar üzerine onlarla sohbet etti.

" KASTAMONU EĞİTİM AİLESİ OLARAK BİRÇOK İŞİ BERABER BAŞARACAĞIMIZ"

Öğretmenlerin fikir ve düşüncelerini dinleyen İl Müdürü Gümüş; "Güçlü Türkiye ve Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşmak için Kastamonu Eğitim ailesi olarak hep beraber iş birliğiyle, el birliğiyle, gönül birliğiyle birçok işi beraber başaracağımıza inanıyorum. Gelişen ve değişen dünyada çocuklarımızın öncelikle kendi öz kültürlerini, daha sonra medeniyet değerlerini anlamlandıran, özümseyen davranışa dönüştüren, aynı zamanda da gelecek yüzyılı okuyabilecek nitelikte ve donanımda yetiştirmenizi önemsiyoruz" ifadelerini kullandı.


Eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde inceleyen İl Müdürü Gümüş, öğrencilere başarı dileklerinde bulundu. İdareci ve öğretmenlere emekleri için teşekkür etti.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum