Kuzeykent'te Halk Sağlığı Sokağı kurulacak!;

Kuzeykent'te Halk Sağlığı Sokağı kurulacak!

Kuzeykent Mahallesi'nde yarın Halk Sağlığı Sokağı kurulacak. İl Sağlık Müdürlüğü ve Kuzeykent Mahallesi Muhtarlığı tarafından ortaklaşa yapılacak olan etkinlik kapsamında, stantlar kurularak mahalle sakinlerine hizmet verilecek. Hipertansiyon'dan diyabete, kanserden sağlıklı beslenmeye kadar sağlıkla ilgili konularda halk, merak ettiği tüm sorulara yanıt bulabilecek....

Kuzeykent Mahallesi'nde İl Sağlık Müdürlüğü ve Kuzeykent Muhtarlığı tarafından ortaklaşa organize edilen Halk Sağlığı Sokağı kurulacak. Saat 10.00'da başlayacak olan program Kuzeykent Ulu Cami  Meydanı'nda gerçekleştirilecek.

ÇÖLEZ; "MUTLAKA MAHALLE SAKİNLERİMİZİ BU ETKİNLİĞE BEKLİYORUM"

Kuzeykent Mahallesi Muhtarı Hakan Çölez, kurulacak olan Halk Sağlığı Sokağı için; "Mutlaka tüm Kuzeykent Mahalle'mizin değerli sakinlerini bu etkinliğe bekliyorum. Mahallemiz için önemli bir etkinlik olmuş olacak. İl Sağlık Müdürlüğü'müzün sonuna kadar destekçisiyiz. Bu gibi etkinlikleri de mahallemizde artırmayı hedefliyoruz. Sağlık konusunda mahallemizin bilgilendirmeyi amaçlayan bu etkinliği önemsiyorum. Özellikle emekli kesimimiz başta olmak üzere gencinden yaşlısına tüm vatandaşlarımızı yarın saat 10.00'da bu etkinliğe bekliyorum" dedi.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum