Kastamonu’da zamlar en çok onların işine yaradı;

Kastamonu’da zamlar en çok onların işine yaradı

.......

Art arda gelen zamlarla birlikte, vatandaşlar ne giyeceğini düşünmeye başladı bile.

Çarşı, Pazar ve mağazalarda ayakkabı fiyatları bir hayli arttı. Kastamonu çarşısında kışlık ayakkabı fiyatları, en az 750 TL’den başlayıp 1000 TL’ye kadar uzanıyor.

Kastamonu’da kışlık ayakkabı ihtiyacı duyan özellikle dar gelirli vatandaşlar, yeni ayakkabı almak yerine eski ayakkabılarını tamir etmek için ayakkabı tamircilerinde yoğunluk oluşturdu. Mesleğin babadan oğula geçtiğini belirten Yusuf usta, son günlerde ayakkabı tamirinde iş yoğunluğunun arttığını söyleyerek, vatandaşların artan ayakkabı fiyatlarına alternatif olarak tamir ettirme yoluna gittiğini belirtti.


FIRSATÇILAR KAYBEDERKEN ONLAR KAZANDI

Kastamonu’da kışlık ayakkabı fiyatları daha şimdiden bir hayli zamlandı. Ayakkabıya zamlı fiyatıyla para ödemek istemeyen vatandaş, soluğu ayakkabı tamircilerinde alıyor.

Kastamonu’da ayakkabı tamirciliği yapan Yusuf usta vatandaş ayakkabısını geri dönüştürmek istediğini belirterek, “kış yaklaşmasıyla birlikte, kışlık ayakkabılarda büyük bir artış yaşandı. Vatandaşımızın ayakkabılarını geri dönüştürerek ve yenileyerek, vatandaşa rahat bir nefes aldırıyoruz. Zam furyasına kapılmayan vatandaşlarımız, yıpranmış eski ayakkabılarını bize getiriyor ve bizde istediklerini karşılayarak, eski olan ayakkabılarını yeni bir biçimde teslim ediyoruz.” Dedi.


“KIŞ AYLARINDA VATANDAŞA RAHAT BİR NEFES ALDIRIYORUZ”

Yusuf usta kış aylarında işlerin daha da yoğun olduğunu belirterek şöyle devam etti: “kış aylarında vatandaşların su çeken ayakkabıları oluyor onların tamirini yapıyoruz. Eski az çok hatalara sahip olan ayakkabıları yenileyerek vatandaşın kışın rahat etmelerini sağlıyoruz.”


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum