Kastamonu'da genç yazarların imza günü...;

Kastamonu'da genç yazarların imza günü...

Hanönü ilçesinde Kültür ve Turizm Bakanlığı desteği ile Hanönü Belediyesi Eğitim Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında 12 genç yazar tarafından kaleme alınan kitap basıldı. Hanönü Belediyesi tarafından imza günü yapıldı....

Kültür ve Turizm Bakanlığı desteği ile Hanönü Belediyesi Eğitim Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında bu sene 4'üncüsü düzenlenen "Çocuk Kitapları Günleri", "Yazarlık Atölyesi Çalışması" etkinliği  Hanönü ŞFK Yibo Ortaokulu kütüphanesinde  başladı. Etkinliğin açılışında İlçe Milli Eğitim Müdürü,  öğretmenler , veliler ve öğrenciler katıldı.



"GENÇ YAŞTA BU KARDEŞLERİMİZİN KALEME ALDIKLARI BU ESERİ DEĞERLİ BULUYORUM"

Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "Eğitim Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında çocukları kitaplarla  buluşturduk ve 3'ncü kitap etkinliğinde 'Hanönü Sen de Yazabilirsin Yazmaya İlk Adım' etkinliğinde tanınmış yazarlardan Çiğdem Eker'den almış oldukları yazarlık  teknik bilgileri eğitimleri sonucu 12 genç yazarımızın kaleme aldığı kitap Hanönü Belediyesi ve Kültür Turizim Bakanlığı katkıları ile basılıp çocuklarımızın genç yazarlarımızın imza günü yapılmıştır. Genç yaşta bu kardeşlerimizin kaleme aldıkları Hanönü Belediyesi Kültür eseri olarak çıkarılan  bu eseri değerli buluyorum. Çocuklarımızı yetiştiren öğretmenlerimizi kendilerini ve ailelerini tebrik ediyor, teşekkür ediyorum" dedi. 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum