Ve BAŞARDIK!..;

Ve BAŞARDIK!..

KASTAMONU’NUN İLK RESMİ HABER SİTESİ aciksoz.com.tr OLDU...

Anadolu basınının yüz akı, Milli Mücadelemizin Basın Bayraktarı üstad Hüsnü Açıksöz’ün kurduğu Kastamonu Açıksöz Gazetesi’nin ismini gurur ve onurla taşıyan internet haber sitemiz www.aciksoz.com.tr, Basın İlan Kurumu’nun (BİK) 1 Nisan 2023 tarihi itibariyle başlattığı uyum sürecini başarıyla tamamlayarak Kastamonu’nun ilk ‘resmi internet haber sitesi’ unvanını aldı.

Türkiye genelinde 600’e yakın, Kastamonu’da ise 5 haber sitesinin başvurduğu uyum sürecinde ülke genelinde başvurusu ilk kabul edilen internet haber sitesi olan aciksoz.com.tr, 6 aylık süre sonunda tüm şartları yerine getirerek 1 Ekim 2023 itibariyle Kastamonu’da resmi ilan yayınlama hakkına sahip ilk haber sitesi olarak çok önemli bir başarıya imza attı.

Kastamonu basınının yüz akı, Hüsnü Açıksöz ekolünün tek temsilcisi, gerçek ve hızlı haberciliğin yegane adresi Kastamonu Açıksöz Gazetesi ve aciksoz.com.tr haber sitemiz, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da en doğru, en hızlı, en tarafsız habercilik anlayışıyla Kastamonu’dan, bölgemizden ve Türkiye gündeminden okurlarını haberdar etmeye devam edecek. İnternet haber sitemiz çok yakında yenilenen yüzü ile okurlarının karşısında olacak.

Duydukları güvenle bizleri bugüne kadar yalnız bırakmayan tüm okurlarımıza ve gecesini-gündüzüne katıp bu büyük başarıda en büyük pay sahibi olan yönetim kadromuz ve çalışanlarımıza bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz.

KASTAMONU AÇIKSÖZ GAZETESİ

Kaynak: Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum