Kağıthane'den, Kastamonu'ya geliyorlar...;

Kağıthane'den, Kastamonu'ya geliyorlar...

Kağıthane Belediyesi tarafından 3 yıldır devam eden Kültür Gezileri'ne bu yıl da devam edecek. Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin açıklamasında Kastamonu'nun da aralarında olduğu 6 ile gezi düzenleneceğini açıkladı....

Kağıthane Belediyesi'nden yapılan açıklamada; "Kağıthane Belediyesi 3 yıldır sürdürdüğü Kültür Gezilerini bu yıl da devam ettirerek 2018 Türk Dünyası Kültür Başkenti Kastamonu'yu üçüncü kez dahil etti. İlk başvuru 4 Ekim Çarşamba günü başlıyor. Çanakkale, Edirne, Bursa, Safranbolu (Karabük), Bilecik, Kastamonu şehirlerimizin kültürünü ve tarihini öğreniyor, yakından tanıyoruz. Başvuru için, kagithane.istanbul" denildi.


ÖZTEKİN; "KÜLTÜREL YERLERİ BİRLİKTE ZİYARET EDİYORUZ"

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin açıklamasında; "Kağıthane Belediyesi, şehir dışı Kültür Gezilerine başlıyoruz. Çanakkale, Edirne, Bursa, Safranbolu, Bilecik ve Kastamonu illerinde tarihi ve kültürel yerleri birlikte ziyaret ediyoruz. Bu gezilerimize kayıt olmak için 4 Ekim Çarşamba gününden itibaren Belediyemiz internet sayfasından başvuruda bulunabilirsiniz. Gezilerimiz Kağıthane'mize hayırlı olsun. 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum