Merhum imamın oğlu: "Hiçbir siyasi partiye...";

Merhum imamın oğlu: "Hiçbir siyasi partiye..."

....

Geçtiğimiz günlerde Pınarbaşı ilçesinde emekli imam Muhammed Şahin'in evinin bodrum katında yaşamına son vermesi Kastamonu'nun yanı sıra ülke gündeminde de geniş yer tuttu. Öyle ki CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı konuyu meclise taşıyarak takipçisi olacaklarını belirtti. 

Ayrıca farklı parti mensuplarından da açıklamalar yapıldı. Bunun üzerine merhum imam Muhammed Şahin'in oğlu Furkan Şahin sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. 

Yaşanan üzücü olay ile ilgili hiçbir partiyi suçlamadıklarını belirten Furkan Şahin, şu ifadelere yer verdi:

 "Şahsımın ve ailemin adına; Kamuoyunda oluşan bilgi ve algı kirliliğine karşı olarak yaşadığımız malum hadisenin sebebi olarak acımızı yaşadığımız dönemde herkes bazı kesimleri suçlamakla itham etmektedir. Ailemizin hiçbir siyasi partiye tüzel kişiliğe kamu idaresine karşı suçlaması söz konusu değildir.

Bilindiği üzere malum 4 kişinin bir siyasi parti mensubu (yüz karası) olması bu partinin bütün fertlerini hatta, tüzel kişiliğini suçlu yapmayacağı gibi töhmet altında da bırakmak doğru değildir.

Lakin bu kişilerle görüşleri ne olursa olsun önce yüce Türk Yargısının önünde sonra Mahkeme-i Kübra'da Rabbimizin önünde davamız vardır.

Konunun takipçisi, bize destek olan her kişiye ve kuruluşa minnettar olmakla beraber;  bu konunun siyasi malzeme olmaması siyaset üstü bir toplumsal mesele olarak devam etmesi arzumuzdur.

Bu kişilerin mensubu olduğu siyasi parti de dahil olmak üzere yetkililere taleplerimizi ilettik. Gereğinin yapılacağından şüphemiz yoktur." dedi.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum