GMG Kastamonuspor’un sırrı ne?;

GMG Kastamonuspor’un sırrı ne?

......

TFF 2.lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden GMG Kastamonuspor, geride kalan 6 haftada 5 galibiyet bir beraberlik alarak 16 puan toplarken; tarihinin de en iyi sezon başlangıcını yapmayı başardı.

Sezon öncesinde İsmail Dikmenli Spor Tesisleri’nde yapılan düzenleme, kulübün son aylarda çizdiği kurumsal imaj, futbolcuların kendi içindeki dayanışması; bu başarının tesadüf olmadığını gösteriyor.

Geçtiğimiz sezon ligden düşecek mi diye düşünülürken, bu sezon şampiyonluğun en önemli adayları arasında yer alan GMG Kastamonuspor, sadece sahada değil; saha dışındaki imajıyla da başarısını pekiştiriyor.

Teknik Direktör Levent Eriş önderliğinde aralarında tecrübeli oyuncuların da bulunduğu takımda; sahadaki performansın yanı sıra saha kenarındaki davranışlar da dikkat çekiyor.

Kulüp yöneticilerin de futbolcularla birebir teması sonucunda; yönetim-futbolcu-teknik kadro üçgeni, geride kalan 6 haftada eksiksiz bir şekilde işliyor…

 

ŞEHİRLE BÜTÜNLEŞİYORLAR…

Kastamonuspor oyuncularının imza günleri düzenlemesi ve okullara giderek öğrencilerle birlikte vakit geçirmesi; Kastamonuspor’da daha önce nadir görülen hareketler arasında yer alırken, bu tür etkinlikler de şehirle takımı bütünleştirmeye katkı sağladı.

ABİLİK VE DAYANIŞMA

Tecrübeli oyuncuların genç oyunculara önderlik etmesi ve formayı almak için tatlı bir rekabet yaşanması da; takımın başarısındaki en önemli etmenler arasında yer alıyor.

GMG Kastamonuspor’da dikkat çeken bir detay ise; yedek kulübesindeki oyuncuların da; atılan gollerde en az sahadaki oyuncular kadar sevinmesi oldu. Geçtiğimiz sezonlarda Kastamonuspor’da oyuncular arasında yaşanan gerginlikler göz önüne alındığında; takım içi dayanışmanın getirdiği galibiyetler, dostlukları da pekiştiriyor.

Atılan her golde, saha içinde ve dışında kurulan birliktelik dikkat çekerken, bu enerji şehir de yansımış durumda. Birçok kurum ve kişi, Karaçomak Deresi üzerine takımın bayrağını astırırken, çok sayıda taraftar da satışa sunulan formalarını giyerek mücadelelere de takımına destek veriyor.

PROTOKOL BAŞARININ PEŞİNDEN GELİYOR

GMG Kastamonuspor, sezon öncesinde zorlu günler geçirirken; birçok siyasi ve yönetici, takımın adını bile telaffuz etmezken, üst üste gelen galibiyetler; protokolü de takımın etrafında toplamayı başardı.

Özellikle mücadele öncesi ve sonrasında birçok siyasetçi, GMG Kastamonuspor paylaşımlarıyla taraftarlara çağrı yaparken, maçlarda da protokol tribünü de hiç olmadığı kadar doluyor…

 

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum