Meclisteki 'Erdoğan' protestosuna Baltacı'dan cevap !;

Meclisteki 'Erdoğan' protestosuna Baltacı'dan cevap !

Kastamonu Belediye Meclisi'nde AK Parti Grubu tarafından, Belediye Başkanı seçilen Hasan Baltacı'nın makam odasından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın resminin kaldırılmasına tepki olarak protesto yapılmıştı. Belediye Başkanı Hasan Baltacı yapılan protestoya cevap verdi....

"HİÇBİR GENEL BAŞKANIN FOTOĞRAFININ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MAKAM ODASINDA BULUNMASINI İSTEMEYİZ"

Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı açıklamasında şu ifadelere yer verdi;  "Sayın Erdoğan'ın fotoğrafıyla ilgili bir meseleden bahsetmiştiniz. Elbette Sayın Erdoğan bir taraftan Cumhurbaşkanımız ama bir taraftan da AK Parti Genel Başkanı. Biz hiçbir Genel Başkanın fotoğrafının Belediye Başkanlığı makam odasında bulunmasını istemeyiz." 

"HEPİMİZİN ORTAKLAŞABİLECEĞİ DEĞERLER ÜZERİNDEN KASTAMONU'YA HİZMET ETMEK ÇOK DAHA DOĞRU"

"Bizden önce seçimi kazanan siyasi partiler Kastamonu'da hepimizin ortak değeri olan Kastamonu kalesine kendi partilerinin bayraklarını dikerlerdi. Biz Kastamonu'yu kalemiz olarak değil yuvamız olarak gören bir siyasi anlayışa sahip olduğumuz için seçimlerden sonra da kaleye hepimizin ortak değeri olan ve hepimizin gurur duyduğu Türk Bayrağını asmıştık. Cumhuriyetimizin kurucusu hepimizin önderi Mustafa Kemal Atatürk'ün posterini asmıştık. Bundan sonra da bu anlayışa devam edeceğiz. Hepimizin ortaklaşabileceği değerler üzerinden önümüzdeki  yılda Kastamonu'ya hizmet etmenin çok daha doğru olduğunu düşünüyoruz. "

'yi ortaklaştırmayacağını, aksine kutuplaşmasına hizmet edeceğini söylemiştik. Yine aynı kanıdayız. Ama bu rejimle ilgili çelişkileri de inşallah önümüzdeki günlerde demokrasi mücadelesini yükselterek hep birlikte gidereceğimize inanıyorum."

 NE OLMUŞTU? İLGİLİ HABER ( AK Parti'den 'Erdoğan' protestosu)

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum