Diyarbakır, Kastamonu'yu unutmadı;

Diyarbakır, Kastamonu'yu unutmadı

Sezonun 35. hafta mücadelesinde Kastamonu'ya gelerek GMG Kastamonuspor ile karşılaşan Amedspor, Gazi'den 1-0 galibiyetle ayrılarak şampiyonluğu garantiledi. Kastamonu'da çok güzel karşılanan Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldi, GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün'e ve Kastamonu'ya teşekkür etti....

Geçen hafta oynanan maçla birlikte şampiyonluğu garantileyen Amedspor'un Kulüp Başkanı Aziz Elaldi, GMG Kastamonuspor Başkanı Cengiz Aygün'e, Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı'ya, STK Başkanları ve Kastamonu Emniyet görevlilerine teşekkür iletti.

Ogün Haber'e konuşan Aziz Elaldi şu ifadeleri kaydetti;
"Kastamonu'da güzel bir derbi maçı yaptık. Kastamonuda Kastamonu halkı, Kastamonu SK Başkanı Cengiz Aygün, Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, Kastamonu daki STK başkanları bizleri çok güzel ağırladılar. Kastamonu'da gezerken Kastamonu şehirinin güzelliklerini gördük. Oradaki insanların naifliklerini de gördük. Öncelikle ben bu arkadaşlarımıza, büyüklerimize çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Kastamonu Emniyet Müdürlüğü'ne teşekkür ediyorum. Bize gösterdikleri ilgi ve yardım için tabii maç çok güzel bir atmosferde oldu. Güzel bir maç oldu. Bundan sonra Kastamonuspor'un kalan sürecinde kendilerine play off’ta başarılar diliyorum. İnşallah hak etikleri noktaya gelirler. İnşallah Kastamonuspor'u burada ağırlamayı çok isteriz. Kastamonuspor Kulüp Başkanımız Cengiz bey maç öncesinde, maç esnasında sahaya inerek spor sevenlere ve taraftarlara seslendi dostuk ve kardeşlik mesajları verdi. Bizide gayet iyi ağırladı. Kendilerine bu anlamda minnet duyuyoruz ve teşekkür ediyoruz."

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum