Başkan Sarıkaya’dan itfaiyecilere ziyaret;

Başkan Sarıkaya’dan itfaiyecilere ziyaret

Araç Belediye Başkanı Satılmış Sarıkaya, İtfaiyecilik Haftası nedeniyle Araç İtfaiye Amirliği personelini ziyaret etti...

Araç Belediye Başkanı Satılmış Sarıkaya, İtfaiyecilik Haftası nedeniyle Araç İtfaiye Amirliği personelini ziyaret etti. İtfaiye personelinin İtfaiye Haftasını kutlayan Belediye Başkanı Sarıkaya, personellere teşekkürlerini sundu.

 

Sarıkaya, burada yaptığı açıklamada, “İtfaiyecilik Haftası dolayısıyla canı pahasına hayat kurtaran kahraman itfaiyecilerimizin itfaiyecilik haftasını kutluyorum. 24 saat esasıyla görev yapan ve mesai mefhumu gözetmeden çalışan itfaiye ekiplerimize teşekkür ediyorum. İtfaiyecilerimiz başta yangın olmak üzere, deprem, sel gibi birçok doğal afette her zaman vatandaşlarımızın yanında her zaman halkımızın hizmetindedirler. Son zamanlarda ülke olarak yaşadığımız yangın ve sel felaketlerinde itfaiyecilerimizin önemi bir kez daha anlaşılmıştır. Her türlü felaket ve acil durumlarda kendi hayatlarını tehlikeye atarak, zor şartlarda mesai kavramı gözetmeksizin fedakarca ve özveriyle çalışan itfaiye personelimiz başta olmak üzere tüm İtfaiye çalışanlarının İtfaiyecilik Haftası’nı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum